GSC Hikaye Saati | #7 Cuma Yanutla

Uğur Bey merhaba öncelikle. Hayır benim konum değil! Kimse yazmayınca cumartesi gecesi boş geçmesin diye ben yazabilirim dedim. Eğer sizin ya da herhangi başka bir arkadaşın anlatacak hikayesi varsa anlatın lütfen. Tamam diyorsanız başlığı değiştirip duyurunuzu yaparız. Değil mi @Keramettin TANRIVERDİ ?
Hayır sırada sen varsın. Ben belirliyorum sırayı.

Uğur Bey merhaba öncelikle. Hayır benim konum değil! Kimse yazmayınca cumartesi gecesi boş geçmesin diye ben yazabilirim dedim. Eğer sizin ya da herhangi başka bir arkadaşın anlatacak hikayesi varsa anlatın lütfen. Tamam diyorsanız başlığı değiştirip duyurunuzu yaparız. Değil mi @Keramettin TANRIVERDİ ?
Olabilir nasıl turancı olduğunu anlat dedi hamza üstat anlatabilirim linç edilmezsem...

Mk hikaye anlatacak diye geldik

Degisikligi hos karsilamam

Sakin. Gece buradayım. Değişiklik yok! Ama beklentileri rica ederim düşük tutun. Ayrıca tartışmaya kapalı olsun. Kavga çıkabilir. Çıkarsa giderim. Ne haliniz varsa görün.

Sakin. Gece buradayım. Değişiklik yok! Ama beklentileri rica ederim düşük tutun. Ayrıca tartışmaya kapalı olsun. Kavga çıkabilir. Çıkarsa giderim. Ne haliniz varsa görün.
Tutmuyoruz birader. Beklentiyi yüksek tutuyorum, geceye kadar daha da yükselteceğim.

Normalde beklentim yoktu ama Mustafa alkol batagina nasil dustum sizde ibret alin diyince heveslendim..

Aksam tum arkadas listeme mention atarak burada olmanlarini isteyecegim..

Hatta bu sacma olur.. madem konu cok muhim ve beklentiler yuksek youtube uzerinden canli olarak hikayeyi vermek en iyisidir.

Emege saygi direkten altina mk beyin gsc ve instagram hesaplarini da eklerim.. bravooo

Normalde beklentim yoktu ama Mustafa alkol batagina nasil dustum sizde ibret alin diyince heveslendim..

Aksam tum arkadas listeme mention atarak burada olmanlarini isteyecegim..

Hatta bu sacma olur.. madem konu cok muhim ve beklentiler yuksek youtube uzerinden canli olarak hikayeyi vermek en iyisidir.

Emege saygi direkten altina mk beyin gsc ve instagram hesaplarini da eklerim.. bravooo

Alkol muhabbeti yok. Yine 21 sene öncesine gideceğiz. Ancak alkol batağı falan dediğinde aklıma geldi. mekanlardaki garsonları birbirine karıştırdığım bir hikayem var. Onu anlatırım bir gün! Üzerine hikaye yazılacak bir konu değil ama.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Konudan elektrik almak istemiyoruz, yine konuda hava da almak istemiyoruz. Biz içine bir şeyler girsin çıksın istiyoruz.

Bence 12de gelsin,anlatsın,dağılsın. Yine antin kuntin şeyler anlatıcak gibi.

Hakikaten manyaksınız hepiniz :asd:

Hepiniz macera arıyorsunuz ama ben hikayelerimde ders veriyorum. Saçma sapan şeylerle inanmayın hakikatlere inanın. Bugün de sonunda herkesin ders çıkarması gereken bir anı :D

Geri
Üst Alt