- 18 Temmuz 2009
- 82.087
- 239.819
- 5.263
Kibarlılık ne lan
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hikayenin tamda burası şakak kemiğinden giren bir levye ile hareketlenebilirdi aslında.Ahmet amca sinirli bir şekilde“suçlu olmamama rağmen özür dileyip iyi akşamlar diledim; sen, üstelik küçücük çocuğun yanında küfür mü ediyorsun şerefsiz” dedi ve kavgaya tutuştular.
Hikayenin tamda burası şakak kemiğinden giren bir levye ile hareketlenebilirdi aslında.
Hmm4) Ahmet Amca hiçbir şey demeden bütün kibarlılığıyla “pardon; iyi akşamlar” dedi. Ancak çarpıştığı adam bu güzel cevaba “s.ksin sizi tavşanlar” diye cevap verdi.
Ahmet amca sinirli bir şekilde“suçlu olmamama rağmen özür dileyip iyi akşamlar diledim; sen, üstelik küçücük çocuğun yanında küfür mü ediyorsun şerefsiz” dedi ve kavgaya tutuştular. Birbirlerine bir iki tane salladıktan sonra cemaat araya girdi ve onları ayırdılar.
Çok şükür olay büyümedi. Evlere dağıldık. Eve koşarak girdim. İlk defa namaz kılmanın verdiği heyecanı ve kavgayı evdekilere anlattım. Sonrasında babam “televizyonu aç da Fenerbahçe – Beşiktaş maçını izleyelim pis cimbomlu” dedi. Babamın o sözüne öfkelenmiştim ama bir şey diyemedim. Dediğini yaptım ve televizyonun tuşuna bastığım gibi camlardan sesler gelmeye başladı.

Televizyona basmışsınSebep?

Mustafa ben de o depremi yaşadım renktaş ilk defa hikayeni okuyorum bence güzel ve doğru hikaye dememek lazım buna gerçekten yaşanan bir durum bu iyi geceler son partı bekliyorum herkes gibi
Mustafa bir ara iskenderunda olduğunda sözleşelim ceyhandan gelirim sırf seninle eroğlunda bir zirve yapalım...Ben büyük çarşı işhanı tarafındaki camekanın önünde dururum sebilin yanında sen de diğer camekan önünde cadde üstünde böylece benimle aynı sokakta bulunmama isteğinde gerçekleşmiş olur müşebbek-şam tatlısı-şekerpare-lokma ne varsa yeriz...Ne dersin üstat? Bir postuna bakar ceyhandan 45 dakikada gelirim personele de tatlı alırım vesile olursun...Uğur Bey hikaye demek palavra demek değildir. Önceden yazılan hikayeler de gerçekti. Elbette eğlence amaçlı süslüyor ve benzetmeler kullanıyoruz. Hikaye: gerçek ya da gerçekleşmesi mümkün olaylar zinciridir. İyi akşamlar.
Anlatılan tüm hikayeler gerçektir !
Yalan, gerçek olmayan şeyleri anlatacak olsak burada adrenalinin korkunun tillahını yaşarsınız. Korkutmayı iyi biliriz.
Başıma bir şey gelmeyecekse Fenerbahçe'nin o günkü kadrosunu ezbere sayabilirim :/
Ibret nerede kacirdim