- 22 Kasım 2008
- 12.787
- 17.022
- 2.943
Abi hayır ya hikaye böyle biryere gitmemeliydi,acayip canım sıkıldı sırıta sırıta okuyorduk ne güzel.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.

Kısmen de olsa benzer birşey yaşamıştım ben de.Fakat sonraları benim hayatıma giren benzer bir olay yaşamış olan kişi hikayenin asıl villaini oluverdi 2 aylık bir sürede.Belki de yaşadığını iddia ettiği şey yalandı bilemem o derece bir ilüzyon yaratmıştı çünkü.
Ah be abi.Benimki toplamda 3 ay sürdü sen 6 sene diyorsun.Hayal bile edemiyorum,sigara yakasım geldi harbi sigaradan nefret eden biri olarak.BenzerNe yazık ki.. Bir kez kırılan bir kalp, tekrar düzelmiyor demek ki..
Benim ismim gerçek değil, kızın ismi gerçek değil. Bu hep içimde bir yara olarak kalan bir anı..
İsmini farklı yazmaya utanıyorum gibi bir şey yazınca gerçek ismini yazdın sandım reis ondan kaynaklandı bu hassasiyet herhalde. Anlık bi düşünceydi yıllar önceki olay ve dediğin gibi isimler sahte zaten gereksiz takıldım..
(Şuan farklı bir isim yazmak sanki ona hakaret gibi geliyor ☹). Farklı isim yazınca üzüldüm sadece. Ama hassasiyetinden sonra hikayenin silinmesini talep etmek geçti içimden. Çok çok çok küçük bir şans, ama tanıdık çıkar mı diye aklıma geldi. Hikayenin içeriğini kimse tam bilmiyor zaten, kimseye anlatmadığım için.. Ama düşünmedim değil..
Yetki vereyim sen halledersin.Sn Keramettin adminim, üniversite ismini editleme şansımız var mıdır?
Kusura bakmayın yazmazsam içimde kalacak.
Böyle itlere bu dünyadan ölüp s.olup gidecekleri güne kadar türlü türlü eziyetler işkenceler yapacaksın. Öyle bir kaç sene hapis cezası ile hadım ile idam ile olmaz. Yetmez abi.
Bunu da benim gibi pasifist bir adama söyletiyorlar. Daraldım artık şu tecavüz olaylarından, çocuk istismarlarından.
Gencecik kızların kendini koruma şansı olmayan çocukların hayatlarını söndürüyorlar kısa süreli zevk patlamaları için. Çok hassasım bu konuda kusura bakmayın perde iniyor hemen deliriyorum.
sent via GSC