GSC Hikaye Saati | #7 Cuma Yanutla

Bu hikaye neden hikaye olarak kalmış yaşanmaya devam etmek yerine mana veremedim. Açıkçası metafizik olaylara inancım yoktur ancak bu rüya olayının doğruluk payı var ise ki doğru olduğunu söylediğine göre öyle kabul etmek durumundayız, o insanla hayatını paylaşman adına fazlasıyla yeterli bir neden gibi geldi bana bunun dışında her ne yaşanmış olursa olsun.
Devam ettide zaten, 6 sene boyunca ve hiç sorun etmedim. hikayeyi silme kararı verdik Keramettin adminle. Devamını anlatmayacağım... Şimdiye kadar paylaşmamıştım, şimdide paylaşmama kararı verdim...

13 part okuyabildim, yetişemedim tam olarak okuyamadım sanırım ya da direkt yarıdamı kestin tam anlayamadım. Geldiğim yere kadar okumaktan büyük keyif aldım, bir önceki hikayende de olduğu gibi. Hassasiyetine saygı duyuyorum

Bunu kabul etmiyorum ama Cuma bey yeni hikayelerinizi bekliyorum

Arkadaşlar hikaye her ne kadar kapalı forumda olsa da gizlilik ilkelerini delebileceğinden silinmiştir, olay kırılgan olduğu için böyle bir karar aldık.

2 gün sonra yeni bir hikayeyle devam edeceğiz.

Bu ne şimdi!

İşim vardı bildirim de gelmeyince unuttum. Bu sayfaya en çok emek eden ben Cuma Bey'in hikayesini okuyamayacak mıyım şimdi!

Tahminimce olay biraz sıkıntılı saygı duyuyorum ama Cuma Yanutla Bey bana özelden partları atsa fena olmaz hani. Şu rüya meselesini çözmem lazım!

Bu ne şimdi!

İşim vardı bildirim de gelmeyince unuttum. Bu sayfaya en çok emek eden ben Cuma Bey'in hikayesini okuyamayacak mıyım şimdi!

Tahminimce olay biraz sıkıntılı saygı duyuyorum ama Cuma Yanutla Bey bana özelden partları atsa fena olmaz hani. Şu rüya meselesini çözmem lazım!
Özelden yazsana birader adama, burada niye şov yapıyorsun.

uymasaydınız mk bey. zor sartlar altında ucundan kıyısından takip ettik. sonu kacırdık ama olsun.

Bende sokakta kaldım okuyamadım. Ama buraya emekte sarf etmedim. şimdi benim okuma şansım hiç Yok değil mi? Pis MK emek vermişmiş rüzgar ve Ahmet amca dedi durdu. Nasıl bir Ahmet amca ise sonunda MK bir hikayesinde beni kucağına aldı. Bir elinde şeker vardı diğer eli.... diye gidecek... Emekmiş biz neyiz sanki :)

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bende sokakta kaldım okuyamadım. Ama buraya emekte sarf etmedim. şimdi benim okuma şansım hiç Yok değil mi? Pis MK emek vermişmiş rüzgar ve Ahmet amca dedi durdu. Nasıl bir Ahmet amca ise sonunda MK bir hikayesinde beni kucağına aldı. Bir elinde şeker vardı diğer eli.... diye gidecek... Emekmiş biz neyiz sanki :)

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Senin hikayeni de okudum hangi başlıktı şu an unuttum ama sokakta kalmışsın Çeşme'de... Abi yengenin yanında foruma girip foto atarsan almaz seni otele tabi. Biraz hak etmişsin gibi geldi bana. Saygılar sunarım efendim.

Revize edip göndereceğim.. Hatırlayabileceği ayrıntıları kırpıp atarım tamamını..

Kenan Bey maşallah. Meraklı Melahat falan yazmışsınız yaşınız bence 34'ten fazla ha. Perihan Abla dizisini hatırlayacak kaç adam var burada!
1986 yılında yayınlanmış ilk kez.
Aklımın erdiği yıllar yayınlanıyordu.
Sen benden daha küçük olduğunu iddia ediyorsun ama Dizinin adını bile hatırlıyorsun.

1986 yılında yayınlanmış ilk kez.
Aklımın erdiği yıllar yayınlanıyordu.
Sen benden daha küçük olduğunu iddia ediyorsun ama Dizinin adını bile hatırlıyorsun.

Ben Perran Kutman hayranıyım. Kadının hayatını, filmlerini iyi bilirim.

İyi forumlar.

Emeği geçen arkadaşların eline sağlık. Cuma Yanutla'nın 3 numaralı hikayesindeki ters köşeden sonra 4 numarayı da okumak isterdim ama kaldırılmış sanırım.

Kabul etmek lazım ki gece ve yalnızken okunan cin temalı hikayeler sarıyor. Özellikle çocukluğunu köyde geçirmiş ve bu tip şeylere şahit olmuş veya duymuşsanız gerçekten ilgiyle okunuyor.

Geri
Üst Alt