GSC Hikaye Saati | #7 Cuma Yanutla

Emeği geçen arkadaşların eline sağlık. Cuma Yanutla'nın 3 numaralı hikayesindeki ters köşeden sonra 4 numarayı da okumak isterdim ama kaldırılmış sanırım.

Kabul etmek lazım ki gece ve yalnızken okunan cin temalı hikayeler sarıyor. Özellikle çocukluğunu köyde geçirmiş ve bu tip şeylere şahit olmuş veya duymuşsanız gerçekten ilgiyle okunuyor.
Hikayedeki gerçek şahıslara zarar vermesin diye revize edip ayrıntıları kısıp atıcam. Ama cinli hikayelerden değildi açıkçası :) Tema aşk üzerineydi

Hikayedeki gerçek şahıslara zarar vermesin diye revize edip ayrıntıları kısıp atıcam. Ama cinli hikayelerden değildi açıkçası :) Tema aşk üzerineydi

Yorumlardan anlaşılıyor o zaten, anlatımınızı beğendiğim için okumak istedim. Öğretmendiniz galiba. Elinize sağlık tekrar Hocam.

#AMK-Team olarak yerimizi aldık bekliyoruz.

sent via GSC

Yaşadığım,bana çok şey öğreten ve üstünden pek vakit geçmemiş bir hikayeyi paylaşacağım sizlerle.Belki benden yaşça daha küçük ve eski saf saftirik halim gibi olan arkadaşlar okur da ders çıkarır.

17798.jpg

Kerhane Tatlısı, bu tatlı ismini ortaya atan kim? Bu tatlı isminin ilk harfleri kimi işaret ediyor? Hepsi az sonra MK.

Ben hikaye olacak dediysem olacaktır MK, konuyu deşme.

Konu eski kız arkadaşı ile alakalı sanırım.

Geri
Üst Alt