GSC Hikaye Saati | #7 Cuma Yanutla

Ben hikaye olacak dediysem olacaktır MK, konuyu deşme.

Konu eski kız arkadaşı ile alakalı sanırım.

Gördük organizatörü olduğun başlığı. Cuma Yanutla Bey'i gününde bekledik; gelmedi. Ertesi gün biz yoktuk. O gecenin sabahında hikaye silinmiş. Bence bu kadarı yeter Keramettinciğim.

Gördük organizatörü olduğun başlığı. Cuma Yanutla Bey'i gününde bekledik; gelmedi. Ertesi gün biz yoktuk. O gecenin sabahında hikaye silinmiş. Bence bu kadarı yeter Keramettinciğim.

Ne anlatıyon yav

Adam gününde anlattı git kendine bir takvim al, hikayenin silinme saati de 1 falan yani anlatıldığı gibiydi, ortada da duyarlı olunması gereken bir durum var diye kişinin isteğiyle silindi.

İçip içip foruma girme, olmamış şeyleri yazmaya başladın iyice.

Ne anlatıyon yav

Adam gününde anlattı git kendine bir takvim al, hikayenin silinme saati de 1 falan yani anlatıldığı gibiydi, ortada da duyarlı olunması gereken bir durum var diye kişinin isteğiyle silindi.

İçip içip foruma girme, olmamış şeyleri yazmaya başladın iyice.

Allah için uydurma. Özel durumu vardı silindi ona lafım yok; doğru olan o peki. Ama gününde anlatılmadı... Adam kusura bakmayın ninemi hastaneye götürdüm vs dememiş miydi?

Allah için uydurma. Özel durumu vardı silindi ona lafım yok; doğru olan o peki. Ama gününde anlatılmadı... Adam kusura bakmayın ninemi hastaneye götürdüm vs dememiş miydi?

Sen erken bunadın iyice.

Bu sefer öyle bir durum olmadı, gününde anlatıldı.

Ne ninesi yahu?
O baska bir mevzu.
Bir tek Teoman renktasimizin cocugu ile ilgili bir sikintisi oldu.

teoman abi değil miydi o yaw
Sen erken bunadın iyice.

Bu sefer öyle bir durum olmadı, gününde anlatıldı.

Teoman Bey imiş. Neyse isimleri, günleri karıştırdık. Önemli değil. Önemli olan kimi zaman söz verildiği gibi zamanında hikaye anlatılmıyor. Doğal şeylerdir. Olabilir. O yüzden bugün Alp Bey'e akşam burada mıyız diye sormamda sakınca yok KTV.

Teoman Bey imiş. Neyse isimleri, günleri karıştırdık. Önemli değil. Önemli olan kimi zaman söz verildiği gibi zamanında hikaye anlatılmıyor. Doğal şeylerdir. Olabilir. O yüzden bugün Alp Bey'e akşam burada mıyız diye sormamda sakınca yok KTV.
Yine gol yedin, yine maglup oldun ve basladin Tudor gibi aciklamalara.

Şu ifadelerin hepsi yalan yanlış, sallama ifadeler.

Hayır efendim ifadeler doğru; özneler yanlış

Gördük organizatörü olduğun başlığı.

Cuma Yanutla Bey'i (teoman eraslan olacak) gününde bekledik; gelmedi. Ertesi gün biz yoktuk.

O gecenin sabahında hikaye silinmiş. (bu da cuma bey'in konusunda yaşananlardı)

Hayır efendim ifadeler doğru; özneler yanlış

Gördük organizatörü olduğun başlığı.

Cuma Yanutla Bey'i (teoman eraslan olacak) gününde bekledik; gelmedi. Ertesi gün biz yoktuk.

O gecenin sabahında hikaye silinmiş. (bu da cuma bey'in konusunda yaşananlardı)
Adamın çocuğu hasta oldu, müneccim miyiz de tahmin edicez bunu?

Ninesine kan arayan ile çocuğu hasta olanı birleştirdi. Özel durumdan dolayı silinen hikayeye bağladı. Valla bence tüm hikayeleri MK anlatsın. Adam bildiğin kendini aştı. Yakında benim paylaştığım rakı resimlerinden dolayı kafayı bulduğunu iddia edip beni suçlayacak...
Az iç hatta kokla @Mustafa Kaya

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ninesine kan arayan ile çocuğu hasta olanı birleştirdi. Özel durumdan dolayı silinen hikayeye bağladı. Valla bence tüm hikayeleri MK anlatsın. Adam bildiğin kendini aştı. Yakında benim paylaştığım rakı resimlerinden dolayı kafayı bulduğunu iddia edip beni suçlayacak...
Az iç hatta kokla @Mustafa Kaya

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Ve gol bu sefer diğer forvet oyuncusundan geliyor. Her türlü içeri alıyor.

Geri
Üst Alt