Sami Karakoç
İmparator
- 4 Temmuz 2012
- 94.559
- 106.191
- 4.738
Arkasından konuştuğumu söylemedim. İçimden küfür ettiğimi söyledim. Üçüncü bir şahısla o kişinin hakkında konuşmuyorum.

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Arkasından konuştuğumu söylemedim. İçimden küfür ettiğimi söyledim. Üçüncü bir şahısla o kişinin hakkında konuşmuyorum.
Aşkolsun be abi naptım sanaYüzüne mecburen güldüğüm ama gülerken içimden çok feci küfür ettiğim birkaç kişi var.
Aşkolsun be abi naptım sana![]()
Transfer dönemi hanımla ciddi sıkıntılar yaşıyoruz telefonla aşırı meşgul olduğum icin..Transferin Son 2-3 gün gece isemeye giderken gizlice telefonu alıp 15-20 dk klozette otururken ne olmuş ne bitmiş diye transfer nöbetine bakmisligm var.. Normalde kilibikligimda yoktur rahatimdir ama telefon konusunda çok mimlendim annem babam eşim arkadaşlar hepsinin dilinde bilhassa transfer donemiyse
Aramızda fblilerin oldugunu itiraf ediyorum
Transfer dönemi kırmızı çizgimizdirTransfer dönemi hanımla ciddi sıkıntılar yaşıyoruz telefonla aşırı meşgul olduğum icin..Transferin Son 2-3 gün gece isemeye giderken gizlice telefonu alıp 15-20 dk klozette otururken ne olmuş ne bitmiş diye transfer nöbetine bakmisligm var.. Normalde kilibikligimda yoktur rahatimdir ama telefon konusunda çok mimlendim annem babam eşim arkadaşlar hepsinin dilinde bilhassa transfer donemiyse