GSC Kaliteli Gif'leri Toplama Başlığı

aWZOvwn_460sa.gif
choice_gif.gif

Çok gif attım ama böyle konuya ihtiyaç duyuyordum aklımdaki arşivi buraya döküyorum bi nevi kusuruma bakmayın

Çok Severim bu repliği çokda kullanırım :D

Cem Yılmaz Yahşi Batı:

tumblr_m5wwrxxKHz1r1zqxto1_500.gif

Buraya koyulan gifler başlıktada belirtildiği gibi kaliteli olsun. Komik, ilginç bişeyler olsun. Film felan upload etmeyin. Karının biri ağzını açıp kapatıyor. Kalkıp bu gifi buraya atmanın bi esprisi yok. Gülsen gülünmez, ağlasan ağlanmaz.

GT-I9300 cihazımdan gönderildi

Buraya koyulan gifler başlıktada belirtildiği gibi kaliteli olsun. Komik, ilginç bişeyler olsun. Film felan upload etmeyin. Karının biri ağzını açıp kapatıyor. Kalkıp bu gifi buraya atmanın bi esprisi yok. Gülsen gülünmez, ağlasan ağlanmaz.

GT-I9300 cihazımdan gönderildi

Çoğuna katılıyorum arkadaşlar . Dikkat edelim lütfen

Her gifi atmayalım

CİDDİ ANLAMDA KALİTELİ GİFLER ATALIM . Futbol anlamındada bizim için değer taşıyan gifler olur

DEFALARCA KULLANILABİLECEK GİFLER

Misal bu en son 1dk önce serkan abi paylastı, foruma has giftir bu sürekli kullanılır bu tarz giflerde dursa güzel olur :

6CF8ECAE4D26D2B2972FD69B3D54D51B.gif

ARKADAŞLAR ESKİ VEYA AKTİF OYUNCUMUZA KÜFÜR HAKARET İÇEREN GİFLERİ EDİTLEMEK DURUMUNDAYIZ .

Bu başlık goygoy olduğu için cezai yaptırıma şimdilik gerek yok :)

:tiphat::tiphat::tiphat::tiphat:

Arkadaşlar 3 Ve Üzeri GİF Paylaşımınızda Spoiler koyarsanız , bazı arkadaşların sayfa kasma problemini engellemiş olabiliriz :)

Geri
Üst Alt