GSC Anket GSC Katıl: Lahmacun mu Pizza mı?

Lahmacun mu Pizza mı?

• Kullanılan toplam oy
    123
Kesinlikle pizza ancak lahmacun sut urunlerine karsi mide sorunlari olanlar icin iyi olabilir.

İkisinide %300 fazla para verip yemem,

Yaparim omletimi geçerim.

İyi lahmacun bulmak imkansız gibi bişey artık. Lahmacunlar cidden berbat yapılıyor pahalı resyoranlarda bile. O yüzden ortalama pizzayı tercih ederim.

Lahmacun dedim ama bu ikisi birbirinin muadili olmadığı için kıyaslamak da doğru gelmiyor aslında. İnce hamurlu Margarita' dan başka pizza sevmem; et sever biri olarak, pizzaya et ve et ürünlerini yakıştıramıyor, tercih etmiyorum. Hamur-et karışımı bir şey yiyeceksem, malzemesi evde hazırlanmış Kayseri kıymalısı rakipsizdir, erbabı bilir...

Oyumu Lahmacundan yana kullandım fakat lahmacundan lahmacuna o kadar çok fark var ki

Öyle çok duydum ki şurada lahmacun çok iyi, burada lahmacun çok iyi. Gidiyorum bakıyorum birbirinden çok farklı lezzetler.

İçine giren ürün çeşidi inanılmaz farklılık gösteriyor

Bu nedenle artık pizza gibi modelleme gerektiğini düşünüyorum

Konu Antep lahmacun sarımsaklı diğerleri sarımsaksız seçiminden çok başka yerlere gitti inanın

Bütün lahmacunlar için içine konan malzemelerin tamamını buraya yazmaya kalksam demek istediğimi anlarsınız

lahmacun un standardı olsa lahmacun deriz de

her yerde farkli lezzetle karsilasiyoruz

pizza standarta daha yakin

fiyatsal olarak sisik olsa da

dolayisiyle pizza

Etliekmek üzerine yoktur boş tartışmaları bırakalım

İşyerimin önünde yeni bir lahmacuncu var. Belediye açtı herhalde. 2 büyük lahmacun 1 ayran 100 TL menüsü var. 2 aydır belki 45 gün oraya gittim. 60 günde 60 defa gitseydim de seve seve yerdim. Pizza da güzel ama lahmacun candır. Bu fiyata canandir anasını satayim.

Geri
Üst Alt