GSC l Iceland

Yolun açık olsun abi, bol şans.

İzlanda da bir aslanın olduğunu bilmenin verdiği rahatlıkla uyuyacağım şimdi. Jr leventin gözlerinden öperim.

Yengen beni keser. Kılıbığım ben Arifciğim evde, öyle olmuyor yani :D Bizim evde hanımın kuralları geçer. Ayak yıkatıyorum diyenlerin alayı kılıbıktır. Bilginize :)
Evde icisleri bakani olarak yenge agir bassada disisleri bakani olarak kapinin onunden itibaren senin borun otuyordur diye dusunuyorum @Levent Akgün

Arkadaslarinda dedigi gibi yolunda bahtinda acik olsun insaAllah

Pilot , kabin amiri ve kabin memuru maaslari nasil thy de ?
Pilotların uçuş saatlerine göre ücretlendirmeleri var. Yabancı pilotlar 20 bin ve üzeri alıyorlar. Bizim pilotlar da onlardan biraz aşağı da onun haricinde kabin amirleri 7000 ve üstü diye biliyorum. Ayrıca yeni başlayan kabin memurları ise 3500 TL ile başlıyorlar. Bu verdiğim rakamlara verilen harcırahlar dahil edilmemiştir.

12 Kasım'dan itibaren Türk Hava Yolları Reykavik Hava alanı Ofis'in de TK Cheif olarak göreve başlayacağım. Şu an bildiğim 3 dil mevcut bunlar İngilizce,İtalyanca ve İspanyolcadır. Az buçukta Hintçe ve Endonezce biliyorum. :) Onlarda Kalküta ve Jakarta görevlerim sırasında kaptığım dillerdi.
İzlandalıların çoğu inglisce konuşabiliyor. Yani dil bilgin varsa rahatça anlaşırsın. İzlandaca da ayrıca çok zor öğrenilen bir dil - Viking dili :)

İzlandalıların çoğu inglisce konuşabiliyor. Yani dil bilgin varsa rahatça anlaşırsın. İzlandaca da ayrıca çok zor bir dil miş, çünkü baya eski bir Viking dili....
Vallahi Arif 5 sene oradayım. Eğer baktım hoşuma gitti çocuk büyüyene kadar kalırım. O zamanda öğreniriz. İngilizce ikinci dil gibi bir şeymiş. Oda çok güzel oldu. En azından avarel gibi kalmayacağım.

Sinan muhtemelen bir sene falan bir yere kıpırdayacağımı düşünmüyorum. Belki gelecek sene gidebilirim. Oda belki kesin değil, önemli olan ilk sene zorlu olacağından atlatabilmek diye düşünüyorum. Alıştığımız zaman elbette bizde farklı yerlerini keşfedebiliriz.
Hep gitmek istemişimdir hayırlı uğurlu olsun...Görev nedir üstat?

@Levent Akgün izlandalı bir arkadaşım vardı üniversitede 2006'da çok sıkıştırmıştım dünyada tek nefret ettikleri ülke biziz zira İzlanda'yı işgal eden son ülke biziz :)

Türk öldürmek de 1990'a kadar serbestti :) Çocukların sünnetini de gitmeden yaptırt yeni yasakladılar...Nasıl bir travma yaratmışsa Murat Reis İzlanda'da her kasabada Osmanlı Güllesi sergiliyorlar :) Tyrkjaránið adında sagaları filan olması lazım...

@Levent Akgün izlandalı bir arkadaşım vardı üniversitede 2006'da çok sıkıştırmıştım dünyada tek nefret ettikleri ülke biziz zira İzlanda'yı işgal eden son ülke biziz :)

Türk öldürmek de 1990'a kadar serbestti :) Çocukların sünnetini de gitmeden yaptırt yeni yasakladılar...Nasıl bir travma yaratmışsa Murat Reis İzlanda'da her kasabada Osmanlı Güllesi sergiliyorlar :) Tyrkjaránið adında sagaları filan olması lazım...

#top country

skemmtu þér vel á Íslandi og gangi þér vel m8..

Geri
Üst Alt