gsc lion girls forumu

Olm zaten bir Aysel vardı o da fena atarlıydı diye hatırlıyorum. Tırnaklarının falan resmini koyardı ne alakaysa.

Hatta Azerbaycanlı mıydı neydi karıştırıyor olabilirim.

Böyle bir forum belki de hiç olmamıştır.

tehlikeli sular - ama tekrar açılsa doruk troll konu açmayı bırakıp femine tarafının derinliklerini keşfedebilir paylaşımlarla..

neden artık yok diyorsanız - 1 burcu özbek fotosuna 97 tane "TAYYAREM MARSA BAKTI" gibisinden mesaj yağarsa zaten ortada gözükmezler :D

Azerbaycanlı bir abla vardı. Adını unuttum. Hatırlayan var mı?

Selen'in erkek olduğu akla gelince

polat-alemdar.gif

O zamanlar ismini veremeyeceğim bir adminimiz forumdan bir kizla sevgiliydi. 1 seneye yakın forumda figirleştiler. Bu konu ve kadin basketbolu falan o donemde o admin sayesinde gündem edilmisti.

Kiz osursa aninda like atiyordu sonra kiz femboy diye bir kavrami, sözlüğe konusunu açarak ortaya atti. Kimse bilmiyor tabi herkes yadirgadi falan. Cogu kilid, mal falan yazinca admin ayağa kalkti. O gece tam 94 üye myc yemisti. Femboy neydi bilmem ama ben destekliyorsam forumda var olacak dedi. Tabi internet o kadar yaygjnlasmamisti o dönem google bile yoktu.
Kizin erkek cikmasiyla birlikte adminimiz yikildi. Bu gsc lion girls konusu dahil kadina dair ne varsa herseyi sildi.

Bir zamanlar GSC ,
Kimlerin eski hesabı bunlar

Ekli dosyalar

• Screenshot_20240907-140328.webp
    Screenshot_20240907-140328.webp
    22,5 KB · Görüntüleme: 45
  • Screenshot_20240907-140213.webp
    Screenshot_20240907-140213.webp
    26,4 KB · Görüntüleme: 38
Geri
Üst Alt