- 3 Temmuz 2012
- 133.871
- 80.752
- 5.198
Faaliyet yok bu aralar locamızda
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kardesım burayı ıyıce foruma cevırdınız başka yerde arayın!!Diger yerler aktif değil bunun pdfsini bana biri atsin Memduh Şevket esendal-otlakci
içine etmeyecekseniz ne demek baş tacı
Upladigin iyi oldu hral. Arkadaşlar bu pdfyi biri bana gonderebilir mi telefondan indiremiyorumkardesım burayı ıyıce foruma cevırdınız başka yerde arayın!!
ustad arkadaslarla bazı hususlarda hasbal edecegız ickılıiçine etmeyecekseniz ne demek baş tacı
Alkolsüz olsa daha iyi olurdu günah günah da neyse engelli birilerini çağırmışınustad arkadaslarla bazı hususlarda hasbal edecegız ickılı
Alkolsüz olsa daha iyi olurdu günah günah da neyse engelli birilerini çağırmışınyarro mu yoksa?
sağol anladım kim olduğunu hayırlı geceler üstadımBerkAy SarAçoğlu'nu niye banladın şimdi güneşimi kapatıyordu filan deme sn. İsmail Enver!!
CABUK degis kostumu gel dansoz cikacak birazdan ismail de burada@Uğur Bulut üstad kostumlu partı var dedıler geldık kapı kıtlı
NE alkollu ve dansozlu muCABUK degis kostumu gel dansoz cikacak birazdan ismail de burada
Alkol vaar evetNE alkollu ve dansozlu mu
Terımcı berkay mı tudorcu oluyor@Recep Yıldırım admirim tudorcular girebiliyor mu locaya ?