GSC Maliye: Gelenlerin ve Gidenlerin Arasındaki Garanti Ücret Farkı

hakan balta 1.25m
tarik çamdal 1.5m
luis cavanda 0.875m
nigel de jong 2.5m
selcuk inan 2.9m
umut gundogan 0.45m
endogan adili 0.3m

= 9.775m

DGXgoHyXcAAXQKy.jpg:large

Twitter: Volkan (@Baltali_Ilah_05) on Twitter

Emrah, Koray, Balta, Donk, Cavanda, De Jong, Selçuk, Umut giderse vergiler dahil 50 milyona kadar gerileyebiliyor maliyet.

Vergiler hariç 40-41 milyon bandına geriliyor bu oyuncular ayrılırsa. 4 oyuncu daha alınsa 50 milyona çıkar diyelim. Vergiyi de eklediğimizde 60 milyon bandında kapatmak mümkün. Yeter ki şu adamlar gönderilebilsin.

Bu sezon başlamadan önce yapılan en mantıklı hamle, çok oyuncu alıp para saçmaktansa, az oyuncu al ama sağlam al. Geç oldu Avrupa Liginden elendik ama bunun er yada geç faydalarını göreceğiz. Gelir-gider hesaplaması yapıldığında şuan aman aman bir durum yok. Gidenler ile gelenlerin maliyetleri dengeli, en önemlisi çöpler ayıklandı.

Son düzenleme:
Gelen-giden dengesinde fazla fark olmaması yapılan harcamaları haklı kılmıyor.
Alınan oyuncuların yaşları da malum.Belki 2-3 sene sonra buna benzer bi değişim gerekecek.
Aynı şekilde bol keseden para dağıtabilecek rahatlıkta olur muyuz Allah bilir

#dursunözbekistifa
#yönetimistifa

Alacak verecek farkı az olsa ne değişir be kardeşim. Ndiaye'ye verilen paranın hiç bir şekilde elle tutulur bir yanı yok

Bu Ateş üfleyerek sönmez

Olm salak mısınız la murhan sana demiyorum da direk. O tablonun oluşmasının sebebi zaten futbolculara ederinin kaç katı paranın verilmesi. Şimdi yine aynı şeyi yapıyoruz. 2-3 sene sonra yine sıkıntıya giricez çünkü bu adamların geri dönüşü yok. Para kazanamayacağız yani. Bruma'ya Telles'e o paraları gömersin yine aldığımızın belki biraz altına satarız daha sonra. Şu an transfer edilen isimlerin geri dönüşü yok. Neyini anlamıyorsunuz la yani anlamadığınız yerleri tekrar anlatalım. Başarılı olsak bile futbolculardan para kazanamayacağımız için 2-3 seneye yine sıkışacağız. Bu da iyi ihtimal yani gelenlerin hepsi iyi mi oynayacak o da belli değil.

Bu sözleşmeleri yapanları cidden sorgulamak lazım. Kulübün kapısından bile sokmamaları lazım bir daha.
Bu sezonu geçtim önümüzdeki sezonu da ipotek altına almışlar. Tarık Çamal 1,7M€para alacal önümüzdeki sezon. Selçuk, Cavanda hepsinin sözleşmesi devam edyor olacak. Bu fıratçılara ciddi mobbing yapılması lazım bu sene. Yazık günah ya. Tarftar yediğşnden içtiğinden fedakarlık yapacak takım için, bu sünepeler yattığı yerden milyon dolarları götürecekler.

Bu sözleşmeleri yapanları cidden sorgulamak lazım. Kulübün kapısından bile sokmamaları lazım bir daha.
Bu sezonu geçtim önümüzdeki sezonu da ipotek altına almışlar. Tarık Çamal 1,7M€para alacal önümüzdeki sezon. Selçuk, Cavanda hepsinin sözleşmesi devam edyor olacak. Bu fıratçılara ciddi mobbing yapılması lazım bu sene. Yazık günah ya. Tarftar yediğşnden içtiğinden fedakarlık yapacak takım için, bu sünepeler yattığı yerden milyon dolarları götürecekler.

Ptt 1.ligde bile başarısız olan herifi milyoner yaptık anasını satayım

Urhan kardesimizin konusunu tekrar gundeme getirelim.

Yonetime yapilan elestirilerin, cogu nedeni yuksek maaslardi.. Bence uzerine biraz daha konusabiliriz

peki bonsersvislerin hesabinida yapalim gidenlerle gelenlerin? ordaki fark ne kadar?

Sabırla okudum ve güldüm... Sneijder niye gönderildi diyenler yüksek paralardan bahsetmiş komik olmuş. Yönetimi destekleyenler daha komik olmuş çünkü bu çapsız gelirken borçları bitirme bahanesiyle gelmişti durum ortada. Aysalseverleri hiç saymıyorum hala şemsiyeyi kapatamadık zat ı muhteremin yaptığı müthiş transferlerin.

Gelelim sonuca... Hem Feguli gelsin hem az para gitsin o işi geçecek herkes. Çözüm basit Real gibi olalım diyorsanız yani pahalı futbolcu alalım hep zirveye oynayalım bizim oyuncu yetiştirmeye vaktimiz ve taraftarımız uygun değil diyorsanız sponsor gelirini arttıracak bir başkan bulacaksınız ya da klübü araplara satacaksınız.
Yok biz Ajax modeli uygulayalım paramız olsun şampiyonluk için sabrederiz diyorsanız o zaman da o modeli oturtacak bir yönetim başa getirecek ve yıllarca şampiyon olmamayı göze alacaksınız.
Dolayısıyla önce hangisi olacağız taraftar olarak ona karar verelim sonra muhasebesini tartışırız.

belhanda gibi içi geçmiş oyunculara 3-4 milyon euro verene kadar sneijder'e 4.5 verir brumaya da 3.5 verir kadroda tutarım.

Bu maaş garabeti tam bir kısır döngü, yeni transfer yapıyorsun adamın menajeri bakıyor maaş tablosuna ve haklı olarak X futbolcu şu kadar alıyorsa benim futbolcum şu kadar alacak diyor ve bu böyle sürüp gidiyor. Bu kısır döngünün kırılabilmesi için en az 2-3 sene yeniden yapılanma süreci yaşamak lazım ve oldukça düşük profilli kadrolar kurmak lazım. Eh haliyle başarı da beklememk lazım bu süre zarfında, sizce bizde o süreci kavrayabilecek taraftar var mı ? Tabiki yok, şahısları şeytan ilan etmek en kolayı ki bizde onu yapıyoruz.

Geri
Üst Alt