GSC Metin Oktay Goalvision Yarışması #2 | Şampiyon Gürkan Karadeniz

İki golde de vuruş stili aynı. Cole'u seçecektim vazgeçtim çünkü Maxi o uzak mesafeden gelen topu kontrol edişiyle daha klastı.

Yalnız bu da golden anladığımı gösteriyor. Seçtiğim goller 1 ve 2 oldu. :poe:
Maxi sağ ayaklı ve solla atıyor üstüne topa daha darbeli ve kalçadan vurması gerekiyor keza baskı seviyesi daha fazla, zira uzatmada mı ne gelmişti o gol.

Diğeri daha az baskıyla atılıyor yani biraz daha şut deneyeyim havasında ama onda da topu daha iyi kapatıyor. Gol kalitesi olarak Quag bundan daha iyi ama.

Maxi sağ ayaklı ve solla atıyor üstüne topa daha darbeli ve kalçadan vurması gerekiyor keza baskı seviyesi daha fazla, zira uzatmada mı ne gelmişti o gol.

Diğeri daha az baskıyla atılıyor yani biraz daha şut deneyeyim havasında ama onda da topu daha iyi kapatıyor. Gol kalitesi olarak Quag bundan daha iyi ama.
ben maxinin kontrolüne de puan verdim açıkçası
10 point verdiğim diğer herif de hafif benzer kontrol ediyor

ben maxinin kontrolüne de puan verdim açıkçası
10 point verdiğim diğer herif de hafif benzer kontrol ediyor
Bir de o turnuvada Arjantin hücum hattı çok iyidi, Maxi niye oynuyor muhabbeti yapıyorduk yav arkadaşlarla; herif bayağı etkili çıkmıştı. :asd:

Hayret bir sekilde kimse Ronaldo veya Messi golu paylasmamis. Ayrica 2018 cok daha guzel gollere sahne olmustu. Cok kisi pas gecmis. :unsure:

Forlan'ın golü kesin @Ahmet Özgün Güven paylaşmıştır. Başkası olmasına imkan vermiyorum.
Benimki Quagliarella idi. O maçtan sonra italya elenmişti. Turnuvada çok kötü top oynamışlardı. Sadece 30 dakika falan iyi oynadılar onda da Pirlo oyuna girmişti yanlış hatırlamıyorsam sakatlığı olduğu için kulubedeydi. Son çare sarıldılar efsane de oynadı ama yetmemişti.

Benimki Quagliarella idi. O maçtan sonra italya elenmişti. Turnuvada çok kötü top oynamışlardı. Sadece 30 dakika falan iyi oynadılar onda da Pirlo oyuna girmişti yanlış hatırlamıyorsam sakatlığı olduğu için kulubedeydi. Son çare sarıldılar efsane de oynadı ama yetmemişti.
pirlo ve wc diyince aklıma bu şut geliyor gol olmuş olsa bunla katılacaktım
geceden denize gitmiştik kamp yaptığımız yerin kantin gibi bir şeyi vardı orda tüplü tvden izlemiştik gece 1 gibi falandı ;D

pirlo ve wc diyince aklıma bu şut geliyor gol olmuş olsa bunla katılacaktım
geceden denize gitmiştik kamp yaptığımız yerin kantin gibi bir şeyi vardı orda tüplü tvden izlemiştik gece 1 gibi falandı ;D

Muazzam Hatırlamıyorum bunu ama çok iyiymiş.

Geri
Üst Alt