- 24 Mayıs 2009
- 18.536
- 19.971
- 2.273
Teselli mi bilmem de internet geçmişinin ne kadar karışık olduğunu anladım abiYarisma sayfamda bu reklamlarin cikmasi bir teselli midir? Ekli dosyayı görüntüle 77207

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Teselli mi bilmem de internet geçmişinin ne kadar karışık olduğunu anladım abiYarisma sayfamda bu reklamlarin cikmasi bir teselli midir? Ekli dosyayı görüntüle 77207
Maxi sağ ayaklı ve solla atıyor üstüne topa daha darbeli ve kalçadan vurması gerekiyor keza baskı seviyesi daha fazla, zira uzatmada mı ne gelmişti o gol.İki golde de vuruş stili aynı. Cole'u seçecektim vazgeçtim çünkü Maxi o uzak mesafeden gelen topu kontrol edişiyle daha klastı.
Yalnız bu da golden anladığımı gösteriyor. Seçtiğim goller 1 ve 2 oldu.![]()
Seni her daim bir kardeş gibi gördüğümü belirtmek isterim SerkSizo ahbabimiz değerli @Gürkan Karadeniz e ödülünü takdim etmekten kivanc duyarim.
Hayirlara vesile olsun herkese nasip olmaz.
Ekli dosyayı görüntüle 77206
+ maxi ters ayakİki golde de vuruş stili aynı. Cole'u seçecektim vazgeçtim çünkü Maxi o uzak mesafeden gelen topu kontrol edişiyle daha klastı.
Yalnız bu da golden anladığımı gösteriyor. Seçtiğim goller 1 ve 2 oldu.![]()
ben maxinin kontrolüne de puan verdim açıkçasıMaxi sağ ayaklı ve solla atıyor üstüne topa daha darbeli ve kalçadan vurması gerekiyor keza baskı seviyesi daha fazla, zira uzatmada mı ne gelmişti o gol.
Diğeri daha az baskıyla atılıyor yani biraz daha şut deneyeyim havasında ama onda da topu daha iyi kapatıyor. Gol kalitesi olarak Quag bundan daha iyi ama.
Bir de o turnuvada Arjantin hücum hattı çok iyidi, Maxi niye oynuyor muhabbeti yapıyorduk yav arkadaşlarla; herif bayağı etkili çıkmıştı.ben maxinin kontrolüne de puan verdim açıkçası
10 point verdiğim diğer herif de hafif benzer kontrol ediyor
Teselli mi bilmem de internet geçmişinin ne kadar karışık olduğunu anladım abi![]()
Cahill'in gol de iyidi onu da unutmayalım.
Yok yav o da iyi.Admirim benim gol sarmadı sanırım.![]()
Benimki Quagliarella idi. O maçtan sonra italya elenmişti. Turnuvada çok kötü top oynamışlardı. Sadece 30 dakika falan iyi oynadılar onda da Pirlo oyuna girmişti yanlış hatırlamıyorsam sakatlığı olduğu için kulubedeydi. Son çare sarıldılar efsane de oynadı ama yetmemişti.Forlan'ın golü kesin @Ahmet Özgün Güven paylaşmıştır. Başkası olmasına imkan vermiyorum.
pirlo ve wc diyince aklıma bu şut geliyor gol olmuş olsa bunla katılacaktımBenimki Quagliarella idi. O maçtan sonra italya elenmişti. Turnuvada çok kötü top oynamışlardı. Sadece 30 dakika falan iyi oynadılar onda da Pirlo oyuna girmişti yanlış hatırlamıyorsam sakatlığı olduğu için kulubedeydi. Son çare sarıldılar efsane de oynadı ama yetmemişti.
Muazzam Hatırlamıyorum bunu ama çok iyiymiş.pirlo ve wc diyince aklıma bu şut geliyor gol olmuş olsa bunla katılacaktım
geceden denize gitmiştik kamp yaptığımız yerin kantin gibi bir şeyi vardı orda tüplü tvden izlemiştik gece 1 gibi falandı
@Keramettin TANRIVERDİ ile fikir teatisi yapalımBu konsept 1-2 kere daha yapılabilir bu arada bence. Bu dünya kupalarında atılan ve bu yarışmada kullanılmayan güzel goller var hala.