- 26 Ocak 2013
- 25.754
- 17.110
- 1.768
Sabah 06.00 gibi uyudum. Kardeşimin alarmına uyandım şimdi.Berke 11 buçuktan önce yollamaz adminim
Şansa yaşıyoruz dehleniyoduk kamk

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sabah 06.00 gibi uyudum. Kardeşimin alarmına uyandım şimdi.Berke 11 buçuktan önce yollamaz adminim
kime kaç pts verdinilk defa birincilige bu kadar yakin hissediyorum![]()
sana SIFIR herkese 10kime kaç pts verdin
geçen yarışmaya da van persienin attığı golle katılmıştımulan berkay musleranın yedıgı golle bu yarısmaya katılınır mı![]()
itlik olsunulan berkay musleranın yedıgı golle bu yarısmaya katılınır mı![]()
sana çok iyi puan vermişim kankaaageçen yarışmaya da van persienin attığı golle katılmıştım![]()
Bu tip yarışmalarda gollerin estetiğine daha çok bakılıyor da, bulunulan pozisyona bağlı olarak topa vuruş şeklinin ve özgüvenin çok önemli olduğunu düşünüyorum mesela bir gol var tam usta işi ve tamamen isteyerek atılmış, muhtemelen ilk 4'e giremeyecek ama.
file bekçimiz her turnuvanın en güzel golünü yeme konusunda bir dünya markasıMuhtemelen birinci olacak 2 golu de Muslera yemiş.
sana çok iyi puan vermişim kankaaa
1. 211 like daha ne düşebilir kiDoruk bana iyi puan vermediysen sana attığım like sayısında bir düşme olabilir bilgin olsun.