GSC Mini Dergisi Yayında! 5. Sayı: Keramettin Admin ile Soru-Cevap

Doruk Ata TANRIVERDİ

DoͣRͭuͣK
Tek Yumruk
GSCimbom Mini Dergisi'nin 5. sayısını sizlerle paylaşmanın heyecanını yaşıyoruz! Tamamen ücretsiz olarak sunulan bu dijital kopya ve pek çok içerik sizi bekliyor.

- Özel Röportaj: Forumumuzun saygı değer adminlerinden @Keramettin TANRIVERDİ ile keyif dolu bir sohbet gerçekleştirdik. :hat:

Ayrıca Forum doktoru @Melih Peker hocamız içinde cinsel tavsiyelerin bulunduğu harika bir köşe var. :love:

>>Tam Ekranda Görüntüleme linki için tıklayınız <<

1. sayıyı Emir Sato kaçıranlar için linki bırakıyorum
2. sayıyı Kolpa Kemal kaçıranlar için linki bırakıyorum
3. sayıyı Murat Onder kaçıranlar için linki bırakıyorum

Değerli tavsiye ve yanıtları için Keramettin admine teşekkür ediyorum.

Bence 18-25 yaş arası gençler eskisi kadar futbolla da ilgili değil. Bakın futbola ilgisizler demiyorum, 35 yaş üstü olanlar kadar ilgili değiller demek istiyorum.

Oturup 90 dk maç izlemektense TikTok kaydırıp para kazanacağım diye kıç baş sallayan eskortları izlemeyi daha çok tercih ediyorlar.

Bence 18-25 yaş arası gençler eskisi kadar futbolla da ilgili değil. Bakın futbola ilgisizler demiyorum, 35 yaş üstü olanlar kadar ilgili değiller demek istiyorum.

Oturup 90 dk maç izlemektense TikTok kaydırıp para kazanacağım diye kıç baş sallayan eskortları izlemeyi daha çok tercih ediyorlar.
Kimsenin maç izlediği yok zaten yeni nesilde, taraf olmak ya da o ortamı seviyorlar o kadar.

Futbol seyir zevkinin dışına çıktı zaten atletiklik ön plana çıktıkça. Mekanikleşti herşey.

Ey Doruuuk

Eğer biraz cesaretin varsa benle yaparsın röportajı

Vereceğim her cevapla bu forumu alt üst ederim

Sinerjiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Ey Doruuuk

Eğer biraz cesaretin varsa benle yaparsın röportajı

Vereceğim her cevapla bu forumu alt üst ederim

Sinerjiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Harika eğer konuşursan koruma programına alınacağını garanti ederim.

@Doruk Ata TANRIVERDİ halk 4ü soruyor hayırdır gündemler mi var
4. Yayınlandı fakat üyemiz utandıği için konunun kaldırılmasinı istedi.
Erotik mirvalde bir soru cevap gerçekleştirmistik. Baya ictenlikle de cevap verdi ama yayınlanınca ortalığı yıktı. mahkemelelik olmaktan son anda yırtık.
heralde soru cevap formatını seks sohbeti yapiyoruz sandı anlamadim :asd:

Geri
Üst Alt