- 6 Eylül 2014
- 83.437
- 56.934
- 4.283
Naci bey puanları acikla artik
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Naci bütün karilari hapsetmis11 sayfa oldu. Karı fotoğrafı yok. Kim kime foto paslıyor lan?
8ci sayfada görebilirsin, full bikinili11 sayfa oldu. Karı fotoğrafı yok. Kim kime foto paslıyor lan?
Ben bana söylenen isimi yazdım oraya yavKAMUOYUNA AÇIKLAMA!
Oylama listesinde şu fotoğrafla beraber adının "Selina Stere" olduğu iddia edilen!
Ekli dosyayı görüntüle 293780
Bu şahsın belirtilen sözde adının sahte olduğunu, aslında gerçek adının Nolwenn Delmas(instagram linki:) olduğunu tespit etmiş bulunmaktayım. Sahte bir isimle yarışmaya katılan kişi ne yapmak istemektedir? Amacı nedir? Bu soruları kamuoyunun ve @Naci Liboş 'un takdirine bırakıyorum.
Yarışmadaki diğer adaylar hakkındaki incelemem devam edecektir.
Saygılarımla
GSC Scouting Departmanı
Yarışmacı arkadaşımız Google'a sosyal medya güzeli veya beautiful French girls gibi birşeyler yazıp indirmiş olabilir , fotoda isim bilgisi bulamadıysada sallamıştır muhtemelen, daha çok kadınların diğer resimlerini arıyor gibi bir izlenim verdin rnktsKAMUOYUNA AÇIKLAMA!
Oylama listesinde şu fotoğrafla beraber adının "Selina Stere" olduğu iddia edilen!
Bu şahsın belirtilen sözde adının sahte olduğunu, aslında gerçek adının Nolwenn Delmas(instagram linki:) olduğunu tespit etmiş bulunmaktayım. Sahte bir isimle yarışmaya katılan kişi ne yapmak istemektedir? Amacı nedir? Bu soruları kamuoyunun ve @Naci Liboş 'un takdirine bırakıyorum.
Saygılarımla
GSC Scouting Departmanı
KAMUOYUNA AÇIKLAMA!
Saygılarımla
GSC Scouting Departmanı
Ukrayna anılarından bitane anlatsana , keyiflenelim değerli dostumABiiii şu işi ciddiye alinn lütfennn
Karı birincisi 1 haftalik ukrayna tatili kazanacak. Arda Turanda kazanana eslik edecek
Ben buna puan verdim kandirildimBen bana söylenen isimi yazdım oraya yavsana zahmet ismini de düzenle bari
![]()
ben taylanda gidiyorum daha çok. Oranin trvestleri daha iyiyUkrayna anılarından bitane anlatsana , keyiflenelim değerli dostum
puanlama yapmayan kalmasın arkadaşlarYarışmacı Listesi;
Adriana Lima
Leyla Lydia Tuğutlu
Ekli dosyayı görüntüle 293690
Mia Monroe
Ekli dosyayı görüntüle 293692
Sxxyeon
Ekli dosyayı görüntüle 293693
Margot Elise Robbie
Ekli dosyayı görüntüle 293694
Heidi Romanova
Ekli dosyayı görüntüle 293695
Yasemin Kay Allen
Ekli dosyayı görüntüle 293696
Cansu Tarım
Ekli dosyayı görüntüle 293697
Sydney Sweeney
Ekli dosyayı görüntüle 293698
Glasha
Ekli dosyayı görüntüle 293699
Asta Young
Ekli dosyayı görüntüle 293700
Sophia Diamond
Ekli dosyayı görüntüle 293701
Lara Runarsson
Ekli dosyayı görüntüle 293702
Jessica Clements
Ekli dosyayı görüntüle 293703
Selina Stere
Oylama saat 19.00 da başlar 12-10-8-7-6-5-4-3-2-1 şeklinde olacak.
@Murat Durmaz
@Furkan Korkmaz
@Arif Doğan Karakaya
@Melih Peker
@Ata B. Oğuz
@Berke Cüce
@Doruk Ata TANRIVERDİ
@Tugay Elser
@Barış Savaş
@Cihan Ağzıkara
@Sami Karakoç
@Arda Kerim