- 3 Temmuz 2012
- 134.833
- 81.507
- 5.198
Ödül nedir
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Liste yok yav aklıma gelenleri yazdım katılım bir dm uzaklıkta ona dikkat edeceğiz elbette.Listede de olmamak üzdü. Ayrıca aşağıdaki görsele dikkat edelim. İki güzel karıya oy verecek diye forumdan ucmayalim
Ekli dosyayı görüntüle 293115
Moda yarışması mi bu? Elbiseyi mi degerlendireceksinizTabi, Kural olarak çok bir şey koymadım şuan ama tartışıp ekleyebiliriz ,genişletebiliriz yani. Nude/Naked atan olmayacaktır herhaldeo yasak mesela haliyle.
Yarışmamız Yüz güzelliği ve fizik ile alakalıdır burada mature film çekmiyoruz ki nude kabul edelimModa yarışması mi bu? Elbiseyi mi degerlendireceksiniz
Ne sapkın bir insansın yaÇıplak gondersek oluyor mu
Kurallari öğrenmeye çalışıyorum. Anadan üryan çıplak olmayacak herhalde herkes giyinik olsun yüz guzelligine puan verelim yoksa herkes memeye puan verirNe sapkın bir insansın ya
Saplamak farz olmuştur.Ne sapkın bir insansın ya
Çıplak gondersek oluyor mu
Adama Emir mi veriyon. İsterse yapar zaten. Lütfen nerde duracagimizi bilelimSaplamak farz olmuştur.
40 yıllık tırcıyımm böyle manevra görmedim, tebrik ederimKurallari öğrenmeye çalışıyorum. Anadan üryan çıplak olmayacak herhalde herkes giyinik olsun yüz guzelligine puan verelim yoksa herkes memeye puan verir
Hayır yasaklı sen gönder fotoğrafı ben söylerim oluyor mu olmuyormuÇıplak gondersek oluyor mu
Sen şarkı yarışmalarınada katılmıyon ki bir gorsek senideEvli kişiler bu yarışmaya katıla biliyor mu?
Ben katılamam çünkü
AynenSen şarkı yarışmalarınada katılmıyon ki
Yüz güzelliği olsun sadece. Namahrem yerler puan almamaliHayır yasaklı sen gönder fotoğrafı ben söylerim oluyor mu olmuyormu
Evet yüz güzelliği ve fizik olarak kabul ediyoruz bikinili vs pozlar olmuyor. Fotoğrafı gönder bakar olur yada başka gönder derim zatenYüz güzelliği olsun sadece. Namahrem yerler puan almamali
Katıl reis biz şahidiz, bakmiyosun karılaraEvli kişiler bu yarışmaya katıla biliyor mu?
Ben katılamam çünkü