Ali Rıza DEMİR
10 Numara!
- 10 Mart 2011
- 10.648
- 2.429
- 1.468
Otuzbir yarışmasına döner
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Renkdas meme gorunmeyecek kıstas buEdepli insanda gidip saçma sapan fotolar atmaz herhalde. Onu yapacak banyoda takılsın
Kanka ben kisa bir video ile katilabilir miyim? Kari cok seksi ama taninir degil. Bir video cekip atsam?Yarışmaya birinin Burcu Özberk ile katıldığı bilgisi bizlere ulaştı
Haksız rekabete ve şikeye girmeyelim
Naci ye yazacaktim. NaciiiiKanka ben kisa bir video ile katilabilir miyim? Kari cok seksi ama taninir degil. Bir video cekip atsam?
Fotoyu atmayi unuttun reisYarışmaya birinin Burcu Özberk ile katıldığı bilgisi bizlere ulaştı
Haksız rekabete ve şikeye girmeyelim
Video kabul etmiyoruz resim gerek ve seksiligini kiyafetler içerisinde sergileyen bir resimdir umarımKanka ben kisa bir video ile katilabilir miyim? Kari cok seksi ama taninir degil. Bir video cekip atsam?
herkes katıldığı missworld güzelinin ismiyle foruma üyelik açacak. forumdaki yarışma başlığında o üyelik ile cilve yapıp fotoğraflarını paylaşıp 1. olmaya çalışacak. (kimse üyeliğin kime ait olduğunu açıklamayacak!!!)Puanlama nasıl olacak?
Dolandirildiknaci her gün güzel gacıların fotoları toplayıp kayboluyor
Ata B. renktaşımızda aynısını yapmıyor mu? şarkıları alıp saatlerce dinliyornaci her gün güzel gacıların fotoları toplayıp kayboluyor
1-10 arasında dm den yazacaksiniz fotografları listeleyip paylastiktan sonra oylamayı başlatacagımPuanlama nasıl olacak?
Atsana fotoğrafları birader işimiz gucumuz var yatacaz1-10 arasında dm den yazacaksiniz fotografları listeleyip paylastiktan sonra oylamayı başlatacagız
Bugun 02.00'a kadar gönderimler devam ediyor yarin listeyi toplar paylaşırım oylamayi başlatırız akşaminaAtsana fotoğrafları birader işimiz gucumuz var yatacaz
Bir den fazla fotoya 10 verebilir miyiz yoksa 10 foto olacak ve hepsine 1-10 arası 1 puan mı vereceğiz?1-10 arasında dm den yazacaksiniz fotografları listeleyip paylastiktan sonra oylamayı başlatacagım