GSC Motosiklet Kullanıcıları

Berke Karabacak

FAA
Büyük Kaptan
Beyler motosiklet tutkunu var mı aranızda merak ediyorum?

CBR 600rr kullanıyorum. Çocukluğumdan beri 2 teker üstündeyim diyebilirim :)

Varsa kullanıcılar çeşitli etkinlikler,uzun yolculuklar, buluşmalar düzenleyebiliriz bu başlık altından.

Ayrıca motosikletle ilgili sorularınız varsa cevaplayabilirim.

konu kilit lütfen... çoluğum çocuğum var beni yeniden motora başlatmayın...

Ex-Vmax Rider :(

yok ben bıraktım :)

eski resimleri bile yok ettim... herif büyüyünce çıkıp ben motora biniyorum dicek... ne dicez??? aha sen binmişsin işte dicek... cevap: tıısssssss... :)

Adabıyla kullandıktan sonra bi tehlikesi yok ki. Benim yaptığım en büyük kaza duran motosikleti dusurmekti :)

Forumda kullanan yok sanırım

Adabıyla kullandıktan sonra bi tehlikesi yok ki. Benim yaptığım en büyük kaza duran motosikleti dusurmekti :)

Forumda kullanan yok sanırım

ben de çok uzun seneler kullandım, o söylediğini bile yapmadım :)... ama sen adabınla kullansan bile yetmiyor ülkemizde... sırf bu yüzden şehir içinde neredeyse kullanmadım hep uzun yol yaptım... yol şartları, sürücüler ve bunun üzerine aile sorumluluğu olunca kendim bıraktım... gerçi kulağıma motor homurtusu gelince "ulaannn acabaaaa" diyorum yani :)

sonuç olarak insanı silah öldürmez... insanı, insan öldürür :) sen yine adabınla kullanmaya devam et... adrenalin istiyorsan lunaparka git :)

Allah rahmet eylesin şimdiden kullanan arkadaşlara. Bu ülkede rahat rahat bisiklet bile kullanılamazken motor hiç kullanılmaz.

Böbrekleri nereye bırakıyoruz

Bir yerde otururken ya da AVM de filan insan tedirgin oluyor ne kadar önlem alsakta.

Sizin başınıza geldi sanirim?

geldi. 3.motorumu aldım eve getirdim pazar günüydü pazartesi sabahı plaka ruhsat işlemlerini yapacakken motoru yerinde göremedim.sonrasında polisle ilgili sıkıntılar yaşadım hep suçlu ben oldum üstüne.

2012 model kırmızı Crypton'um var.

Ara sıra takılıyorum.

Sent from my iPhone using Tapatalk 2

düzgün kullananlara lafım yok tabi ki ama kendini ghost rider sananlara inanılmaz gıcık oluyorum. herif kendi canını boş vermiş zaten de ben arabayla bi değsem takla atıp ölecek hem suçlu ben olacağım hem de vicdan azabı çekeceğim boşuna

Geri
Üst Alt