GSC Nightline

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Arif Ulu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Yanlız sırf Felsefe dersi yok.
Farklı derslere de geçeceğiz.

Açıkçası çok ilgilenmedim bu konu ile.
Senin cevabını duymak isteriz ;)

Ben rölativizm'i savunurum, insan bilginin ölçütütür. Herkesin kendi fikri ve kendi düşüncesi var, bilgi aynı oranda herkese doğru gelmeyebilir.

kıskanclık ne illet bişey

Sadece felesefe değil, biraz da bilim.

Lagari sur Twitter : "Basit bir virusten gezegenlerin yorungesine, kar tanesinden balinanın cıkardığı sese kadar her yerde, her şeyde muhteşem bir geometri var https://t.co/MIBnLXyP8v"

pGzbzz.png

Bu şarkı, güzelli en derin kalpten sevenlere gelsin clip güzel olmuş ...

YouTube

Son düzenleme:
432Hz müzikler insanı daha çok dinlendiriyorlarmış.. Araştırmanızı öneririm, araştırırken de arka planda çalabilir.

YouTube

Aşk olduğu yerde kıskançlık yoktur.
Bana göre Kıskançlık bir güvenmeme den kaynaklanan bir kişisel açık. Onu aşırı bir davranış ile tazmin etmek istenilir.(compensation)

Aşk = Güvenmek dır. Bütün bu tartışma tabi belli bir toplumsal konservatif bir bakış açısından yorumlanıyor.

Son düzenleme:
Arif Ulu Parti yerine huzur zamanı olsun bu gün, uyutmaktan ziyade huzur ve bilmediğimiz yerlere doğru tatlı bir yolculuğa çıkarıyor.

YouTube

Bunu destekleyen maddeler varmış (duyduma göre) ;)

Astral gideriz
Lucid Rüyalara yaşarız
Metafiziğin .... ....

Bugün daha spiritüal takılıyoruz o vakit.

Evet, bu gün maddi olanları bir kenara bırakıp, manevi bir yolculuğa çıkalım.. Geçmiş, gelecek bir dursun kenarda, olmak istediğimizi olalım. Gidelim başka gezegenlere, gözümüz ruhumuz olsun.

Evet, bu gün maddi olanları bir kenara bırakıp, manevi bir yolculuğa çıkalım.. Geçmiş, gelecek bir dursun kenarda, olmak istediğimizi olalım. Gidelim başka gezegenlere, gözümüz ruhumuz olsun.
Aslında Almanca / İnglisce iyi bilsen...çok güzel Dokümantasyonlar var.

Türk TV hiç beğenmiyorum mesela...intelektuel derinlik çok az...konular hep yüzeysel...

Geri
Üst Alt