GSC Özel Haber: Antonio Flores Galatasaray'a doğru..

Cevap: GSC Özel Haber: Antonio Flores Galatasaray'a doğru..

İlgileniyoruz ilgilenmesine de özellikle medyanın takip ettiği bir forumda neden bu şekilde açıklanma gereği duyulur?

Öyle bir şey diyen olmadı ki. Ligler başlayacak artık ve bize şu an kesin lazım olan mevki orta saha. Gidip de forvete öncelik vermeleri imkansız ötesi.

Hey Allahım. :) Nerden biliyorsun forvete önceik verdiklerini. Günde en az 5-6 oyuncuyla görüşülüyor.

Flores gibi uzak forvet (sizin deyimizle) yani sağ ya da sol forvet oynayabilecek yerli bir aday var, Pektemek.

Yabancı kontenjanı kısıtlı. 3 yabancı gobege (biri Cana'ydı.) Baros, Neill, sağ acık, Kewell (ya da sol acık) etti 7 yabancı. Kaldı ki saha da sadece 6'sı olabailecek.

Kaleci, stoper ve yedek forvet kalıyor geriye acık olarak.

Bu yuzden acıklardan en az birini acık-forvet tipinde alınmalı (Kewell gibi), kaleci, stoper ve yedek forvet için yerli adaylarınızı yazın bakalım arkadaşlar, tartışalım.

Sadece 1 yabancı hakkımız kaldı yani diger iki mevki de yerliler oynayacak.

Ornek: Kale - Aykut, Ufuk, Emirhan

Defans - Servet, Gokhan

Forvet - yabancı (misal Flores) veya

Kale - yabancı (misal Howard)

Defans - Servet, Gökhan

Forvet - Pektemek ya da

Kale - Aykut, Ufuk, Emirhan

Defans - Servet, Gökhan, (orn.Mensah)

Forvet - Pektemek gibi

En etkin seçim hangisi?

Flores icin neden bu kadar elestiri var anlamiyorum. Kendisi Pino'dan cok daha yararli olur bize...

Flores konusuna ''Bize ortasaha lazım biz Ne AlIyoRuz yHAXD'' yazmak tam bir ergen hareketidir. Facebook'taki Galatasaray sayfasından farkı olsun bu sitenin. Sanki tüm yönetim tek adamı almaya çalışıyor.

4 tane yabancı oyuncu daha alınacak.

Bunların hepsi orta saha değil ya.

Bize orta saha lazım biz ne alıyoruz yaaaaa!!!

Hey Allahım. :) Nerden biliyorsun forvete önceik verdiklerini. Günde en az 5-6 oyuncuyla görüşülüyor.

Forvete değil orta sahaya dedim mantıklı düşününce anlaşılıyor herşey. Şu an box to box arıyoruz forvet değil bu çok açık ki Flores için de daha sonra uğraşılır acil lazım değil dedim adamı istemiyoruz falan demedim yani. Sen nerden biliyorsun günde en az 5-6 oyuncuyla görüşüldüğünü ?

Pino açık, Flores esas itibariyle santfor. 6+2'de iki yabancı yabancı santfor kullanmak olabilir ama Podolski, Deivid gibi acık-forvet olursa olur. Flores de bu nispeten yapabiliyor.

Ama benim asıl değinmek istedigim nokta, Turk takımlarının temel sorunu yıldızı geçtim, belli bir standartta yerli oyuncu bulmakta zorlanmaları. Koskoca Bjk'nin ana yerli oyuncuları 36'lık İbrahim ve Toraman, F.Bahçe'de Volkan, Gökhan ve Emre, G.Saray'da da Servet(taraftar laf etse de), Hakan, Sabri ve Arda. Paran olsa da alınabilecek yerli yok neredeyse. Gurbetçiler gelmiyor. Yani ortalama yerli bile çok değerli. Bu sebepten oturu alınabilecek, M.Pektemek gibi iş gorebilecek duzeydeki bir yerli alıp, yerli oyuncu bulamadıgımız mevkiye yabancı almak daha dogru, misal kaleye.

Forvete değil orta sahaya dedim mantıklı düşününce anlaşılıyor herşey. Şu an box to box arıyoruz forvet değil bu çok açık ki Flores için de daha sonra uğraşılır acil lazım değil dedim adamı istemiyoruz falan demedim yani. Sen nerden biliyorsun günde en az 5-6 oyuncuyla görüşüldüğünü ?

Sen görüşülmediğini nereden biliyorsan Namık.

Flores konusuna ''Bize ortasaha lazım biz Ne AlIyoRuz yHAXD'' yazmak tam bir ergen hareketidir. Facebook'taki Galatasaray sayfasından farkı olsun bu sitenin. Sanki tüm yönetim tek adamı almaya çalışıyor.

Bize orta saha lazım biz ne alıyoruz yaa...

Bu mesajı da silin isterseniz..İnsanlar görüşlerini bildiriyorlar sonuçta..Tipik ergen hareketi demek çok saçma..İsteyen istediği görüşü bildirir..SAygı çerçevesinde olduğu sürece sorun yok..

Bize orta saha lazım, biz ne alıyoruz ya!

Bize orta saha lazım biz ne alıyoruz yaa...

Bu mesajı da silin isterseniz..İnsanlar görüşlerini bildiriyorlar sonuçta..Tipik ergen hareketi demek çok saçma..İsteyen istediği görüşü bildirir..SAygı çerçevesinde olduğu sürece sorun yok..

İnsanlar görüşlerini her transfer başlığında, okumadan etmeden aynı şekilde yerine getiriyorlarsa bu blue çağı hareketidir, yaş önemli değil.

Bu arada şunu da belirteyim bu konuya yapılan olumsuz eleştiriler kayıtsız şartsız bir şekilde geri püskürtülüyor. Yok şöyle denilmesi saçmaymış yok böyle denilmesi saçmaymış. Forumda ne saçma konuşan adamlar var gidip onlara laf atın bana göre. Neden bu konuda bu kadar kayıtsız şartsız savunuluyor anlamış değilim. Tamam bizim bilgimizdir orasına lafım yok da herkes beğenmek zorunda mı hayır değil ? Pino'yu tanımayan etmeyen adamlar her gün gelip demediğini bırakmıyorlar adama bir tane savunan görmüyorum. Artık şu fikirleri küçümseme olayından vazgeçilsin lütfen.

Bu arada şunu da belirteyim bu konuya yapılan olumsuz eleştiriler kayıtsız şartsız bir şekilde geri püskürtülüyor. Yok şöyle denilmesi saçmaymış yok böyle denilmesi saçmaymış. Forumda ne saçma konuşan adamlar var gidip onlara laf atın bana göre. Neden bu konuda bu kadar kayıtsız şartsız savunuluyor anlamış değilim. Tamam bizim bilgimizdir orasına lafım yok da herkes beğenmek zorunda mı hayır değil ? Pino'yu tanımayan etmeyen adamlar her gün gelip demediğini bırakmıyorlar adama bir tane savunan görmüyorum. Artık şu fikirleri küçümseme olayından vazgeçilsin lütfen.

Hakkaten bu da kafamı karıştırdı bu adam hakkında olumsuz mesaj yazıyorsun mesaj siliniyor afedersin ülke savunur gibi bu adamı savunuyorlar.Çok ilginç çok.

Pino'yu da savundum rahat ol. Hatta ben de şöyle birşey oluştu, laf atılan herşeyi savunuyorum artık nerdeyse. Çünkü mantık içermeyen mesajlara dayanamıyorum.

Geri
Üst Alt