GSC Özel Haber: Antonio Flores Galatasaray'a doğru..

Cevap: GSC Özel Haber: Antonio Flores Galatasaray'a doğru..

İnsanlar görüşlerini her transfer başlığında, okumadan etmeden aynı şekilde yerine getiriyorlarsa bu blue çağı hareketidir, yaş önemli değil.

Blue çağı diye bir şey yok..Ardından yellow ve red çağı da gelmiyor..:p

Elano, Ayhan, Mustafa Sarp ve Barış varya daha ne orta sahası istersiniz, bize hücum oyuncusu lazım(!) Gerçi Adnan Sezgin Kölndeymiş, bakalım nasıl bir yol izleyeceğiz.

o zaman pinoyu almaya gerek kalmaz bence. onun yerine daha büyük eksiklikler var. hayırlı olsun tüm Türkiye...

Pino'yu da savundum rahat ol. Hatta ben de şöyle birşey oluştu, laf atılan herşeyi savunuyorum artık nerdeyse. Çünkü mantık içermeyen mesajlara dayanamıyorum.

Kaan sözüm sadece sana değil. Çok kişi bunu yaptı. Abi böyle yapılması insanları kızdırıyor adamlar bilerek olumsuz yazıyorlar. Bu konu forum mantığının dışına çıktı kimse kusura bakmasın. Neden olumsuz görüş belirtilemiyor anlamıyorum ha mantıklı bir sebebi vardır belki. Eğer öyleyse de kimseyi olumsuz konuşuyor diye suçlayamayız anlatmaya çalıştığım bu.

her gün bir haber her gün bir haber ne gelen var ne giden :(

Elano, Ayhan, Mustafa Sarp ve Barış varya daha ne orta sahası istersiniz, bize hücum oyuncusu lazım(!) Gerçi Adnan Sezgin Kölndeymiş, bakalım nasıl bir yol izleyeceğiz.

Ciddimisin renkdaş? Ciddi olduğuna inanamıyorum. Barış M.sarp Ayan toplasan iyi bir ön libero yapmıyorlar.

Kaan sözüm sadece sana değil. Çok kişi bunu yaptı. Abi böyle yapılması insanları kızdırıyor adamlar bilerek olumsuz yazıyorlar. Bu konu forum mantığının dışına çıktı kimse kusura bakmasın. Neden olumsuz görüş belirtilemiyor anlamıyorum ha mantıklı bir sebebi vardır belki. Eğer öyleyse de kimseyi olumsuz konuşuyor diye suçlayamayız anlatmaya çalıştığım bu.

Özel mesajına bak.

Forvet mi bu oyuncu?

Yedek forvet de lazım ama Adnan Polat geriye kalan 16 milyon euro'dan artırarak 4 transfer yapcaklarını açıklamasına, ilk 11 için orta saha + sağ kanada acil transfer gerekmesine rağmen Baros'a alternatif bir oyuncuya bana göre az olmayan bir rakam ödemek hiç mi hiç mantıklı değil. Orta sahaya daha çok bütçe ayrılması için sağ kanada uygun fiyatlara Pino'yu transfer etmek çok mantıklı ama sonra kalkıp muhtemelen rotasyon oyuncusu olacak bir adama en az 4-5 milyon euro ödemenin mantığı izah edilemez bna göre. Yedek forvet için gelecek oyuncu 2-3 milyon euro bonservis bedelini kesinlikle geçmemeli, mümkünse hatta bonservisi elinde oyuncuları araştıralım.

Forvete değil orta sahaya dedim mantıklı düşününce anlaşılıyor herşey. Şu an box to box arıyoruz forvet değil bu çok açık ki Flores için de daha sonra uğraşılır acil lazım değil dedim adamı istemiyoruz falan demedim yani. Sen nerden biliyorsun günde en az 5-6 oyuncuyla görüşüldüğünü ?

Kardeşim anlamıyorsun. :) İlla Flores'le görüşüyoruz diye orta saha oyuncusuyla ilgilenmiyoruz anlamına mı geliyor yahu. Hem nerden çıkardın forvetin gerekli olmadığını. Baros farzet ki sakatlandı. Ne olacak. Batdal'la idare edemeyiz. Ayrıca ;
Transfer mevsiminin bitmesine 2 aydan fazla zaman var. En uygun olan futbolcuları alacağız. Transferlerimiz orta saha oyuncuları ağırlık olacak, ona konsantreyiz. 8-10 değişik futbolcu ve kulüple görüşüyoruz'' şeklinde konuştu.

3. kaleci...Yedeğin yedeği..

Gelirken Alexis Sanchez'le Gökhan İnler'i de getirse tam süper olur :)

O takımdan alınabilecek maddi duruma göre iki oyuncu var.Biri Di Natale diğeri ve Christian Obodo.Özellikle Obodo tam bizim kalemdir.Flores falan geçiniz.

Bu transferde benim en almadıgım nokta bu adam UDİNESE de oynuyor. Udinese oyuncu satımında en bela kuluptur. Aslında o kadar iyi olmayan oyuncuları fahiş fiyata satmakla meşhurdurlar. Udinese zaten kaçak futbol oynayan bir takımdır ezelden beri. Puan hesaplamasını dogru yaparak ligi hep başaltı sıralarda tamamlamayı basarmış, bu istatiktik basarısı sayesinde de elindeki iyi keşfedilmiş genç yeteneklerin cv'lerine ve bonservislerine artılar eklemiştir. Ama Udinese'den transfer olan bircok oyuncuda Udinese'deki basarısını baska takımlarda aynı seviyede surdurememiştir. Eger Udinese bir oyuncu gondermek istemiyorsa, uygun bonservisle oyuncu almanız nerdeyse imkansızdır.

Udinese o kadar ahım sahım, catır catır top oynayan bir kuluptur ki(!), Şampiyonlar Ligi'nde Dogu Avrupa takımları kadar bile tutunamamış, rezil rusva olmuştur. Flores'i Udinese kaça verecek bilgisi olan var mı? 2012'ye kadar sozlesmesi var hani 2011 olsa elimiz guçlenir. Adam dogru ama cok yanlış bir takımdan oyuncu seçmişiniz.

Geri
Üst Alt