GSC Özel Haber: Antonio Flores Galatasaray'a doğru..

Cevap: GSC Özel Haber: Antonio Flores Galatasaray'a doğru..

Antonio Floro Flores - - transfermarkt.co.uk

buda adamın istatistikleri. Bence gayet iyi bir adam. Süper ligde iş yapar. Pinoyu alacağımıza bu adamı alalım. Hem forvette oynuyor hemde pinonun oyandığı bölgede.

gelirse senede 8-9 gol 5-6 asist ile oynar bizi kotarır.

aynen abi bu istatistikle oynasa yeter. zaten bide baroş felan var arda var kalırsa kewell var. Serdar düzelirse o da iş yapar. Bu adam bizim için biçilmiş kaftan ama alıcakmıyız bakalım.

aynen abi bu istatistikle oynasa yeter. zaten bide baroş felan var arda var kalırsa kewell var. Serdar düzelirse o da iş yapar. Bu adam bizim için biçilmiş kaftan ama alıcakmıyız bakalım.

Aynen bu kadarını yapsın yeter zaten daha ne istiyelim daha kewell batdal da golleri dizicek hali hazırda king baros ta bunun 2 katı gol atar en az yani bu adama hayır demiyorum asla

Bu transferde benim en almadıgım nokta bu adam UDİNESE de oynuyor. Udinese oyuncu satımında en bela kuluptur. Aslında o kadar iyi olmayan oyuncuları fahiş fiyata satmakla meşhurdurlar. Udinese zaten kaçak futbol oynayan bir takımdır ezelden beri. Puan hesaplamasını dogru yaparak ligi hep başaltı sıralarda tamamlamayı basarmış, bu istatiktik basarısı sayesinde de elindeki iyi keşfedilmiş genç yeteneklerin cv'lerine ve bonservislerine artılar eklemiştir. Ama Udinese'den transfer olan bircok oyuncuda Udinese'deki basarısını baska takımlarda aynı seviyede surdurememiştir. Eger Udinese bir oyuncu gondermek istemiyorsa, uygun bonservisle oyuncu almanız nerdeyse imkansızdır.

Udinese o kadar ahım sahım, catır catır top oynayan bir kuluptur ki(!), Şampiyonlar Ligi'nde Dogu Avrupa takımları kadar bile tutunamamış, rezil rusva olmuştur. Flores'i Udinese kaça verecek bilgisi olan var mı? 2012'ye kadar sozlesmesi var hani 2011 olsa elimiz guçlenir. Adam dogru ama cok yanlış bir takımdan oyuncu seçmişiniz.

mesela kimler iöyle sattılar bizi bilgilendirirmisin renkdaş sana zahmet olcak ama.

Gelmesi hücum hattı için çok iyi olacaktır, umarım gelir.

Oyun tarzını merak edenler için ; Flores = Necati'nin iyi zamanı.

3 senedir Udinese'de banko oynaması benim için yeterli bir istatistiktir. Geçtiğimiz sene değil ondan önceki sene istatistikleri çok iyi 8 gol 11 asist, geçen sene 9 gol. Forvet arkası gibi oynayan bir oyuncu için yeterli istatistikler. Bizde en uçta oynayacak. Onu da yapabilecek kalitede olduğunu düşünüyorum zira hızlı, bileklerine hakim olmasının yanısıra kafa golleri de vardır. 2-4 milyon euro arası alınırsa iyi transferdir.

oyuncunun hızı 1e1de adam eksiltme yeteneği ve son vuruşları hakkında bilgi verebilcek olan varmı?

Şahsen daha genç ileride satıp para kazanabileceğimiz, yedekten gelip taraftarı heyecanlandıracak genç,atletik ve hızlı bir forveti tercih ederim. Udinese gibi bir tok satıcının Flores'i ucuza bırakacağını da hiç sanmıyorum. Eğer 2-3 milyona alabilirsek o zaman Pino'yu almamızın anlamı yok zira iki oyuncu da ilk onbire girip kanat forveti oynayacak kalitede değil

Şahsen daha genç ileride satıp para kazanabileceğimiz, yedekten gelip taraftarı heyecanlandıracak genç,atletik ve hızlı bir forveti tercih ederim. Udinese gibi bir tok satıcının Flores'i ucuza bırakacağını da hiç sanmıyorum. Eğer 2-3 milyona alabilirsek o zaman Pino'yu almamızın anlamı yok zira iki oyuncu da ilk onbire girip kanat forveti oynayacak kalitede değil

Bu tanıma uyan bir oyuncu biliyorum, Ballotelli :p Gioda olabilir..İkisinide alamayacağımıza göre, bu demek oluyor ki, Flores iyi transfer olur :D

İsmael Bangoura.Tabi yedek kalmaz ama sağ açıkta da iş yapar.

gel flores gel

mesela kimler iöyle sattılar bizi bilgilendirirmisin renkdaş sana zahmet olcak ama.

500bin euroya aldıkları Zapo ve 2m euroya aldıkları Sivok'u toplam 9m euroya sattılar Bjk'ye. Şili'den Afrika'dan cuzi ucretelere oyuncular alıp fahiş fiyata sattılar. Gyan, Muntari, D.Pizarro gibi. Dusan Basta'yı 500bin euroya almıslardı, kiraya verdiler lecce'ye para etmesini bekliyorlar. Kroldrup gibi duz stabil ama bence sıradan bir savunmacıyı Everton'a 6-7m euroya sattılar zamanında. Dossena gibi abartılmıs bir oyuncuyu şişirip Liverpool'un kucagına 9m euroya bıraktılar. G.İnler'i zamanında 1m euroya almışlardı. Quagliarella 7'ye alıp iki sene sonra 18'e sattılar. Eremenko denen cm yıldızını (bence balon) cok cuzi bir paraya alıp 5m euroya D.Kiev'e sattılar. Yılların D'Agostino'nu tekrardan parlatıp 8.5m euroya Fiorentina'ya yolladılar. Handanovic'i, A.Sanchez'i kaça aldılar?

Ustelik aldıkları adamlar iyi tamam da cok abartıyorlar elindeki oyuncuları iyi ama cok iyi degil hiçbiri istedikleri paraya gore, A.Sanchez'de cok abartılıyor bence. Peki bu takımın kendi basarısı var mı? Başaltı takımı o kadar, kucuk takım gibi oynayarak bu basarıyı saglıyorlar bir de, bu da cogu takımı, oyuncuları konusunda yanıltıyor. Cıkıp acık futbol oynasın sıkıysa. Bu dedigim bir genelleme son 5-6 sezonları bu sekilde.

Şimdi bu eleman geldi mi yoksa gündemimizde mi?

Ne başaltısı geçen sene küme düşüyorlardı..15. bitirdiler ligi..:D Tabii genelde ilk 10 da bitiriyorlar..

...Blog'da.

UC%2BSampdoria%2Bv%2BUdinese%2BCalcio%2BSerie%2BUKOQuf37Vz2l%5B1%5D.jpg

=

Oyuncu hakkında bilgi verebilirim, soruları görüyor ama yanıtlayamıyorum. Küçük kızım 40 derece ateşlendi, tüm ilgim zamanım ona gidiyor bugün.

Geri
Üst Alt