- 26 Kasım 2012
- 179.626
- 242.204
- 5.688
ahbert
bizemi keklion ahmet espirisi vardi o ahmet nereye gitti
bu işte ahbert
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ahbert
bizemi keklion ahmet espirisi vardi o ahmet nereye gitti
öyle zaten yaw. şurda paylaşılan kızlardan en az 5 6 tanesi çok iyi. beğenmeyen neyini beğenmiyor pek anlamıyorumArkadaşlar bunlar bu kamera lenslerinde çirkin çıkıyorlar, yakından görseniz hepsi allahuekber dağları gibi.
Ben bir kere yalovadayken bunlardan birini gördüm aklım gotume kacti kizfl da 10. Mu ne olmuştu yani guya vasatti.
Hala unutamıyorum onu
nope ama sen dedin diye bir yeşil çay yapıcam şimdiSami suan cay iciyor
bundan 6-7 yıl evvel maslakta bir emlak ofisinde çalışıyordum(dayımların) oraya gelip giden tipler arasında ajanstan mankenler oluyordu. onlar bile korkunç güzeldi bunları düşünemiyorum.Bunlar böyle değişik bir auralari var peri kizi görmüş gibi oluyorsun, en azından benim tecrubem öyleydi cok değişik bir sey.
Aaa bunlar nasil miss turkeye girmis dersin fotoda gercekte görünce vay anasini arvadini oluyor
hangi okul yaw mef mi beykent mibundan 6-7 yıl evvel maslakta bir emlak ofisinde çalışıyordum(dayımların) oraya gelip giden tipler arasında ajanstan mankenler oluyordu. onlar bile korkunç güzeldi bunları düşünemiyorum. işyerim maslak okul vakif üniversitesi bense 2 karış sakallı mağara kaçkını. 2 ayda kafayı yemiştim aradaki uçurum yüzünden
2 mizde ayni ati begenmisiz vay be5. Aleyna Şirin
![]()
17-18