GSC Özel - Miss Turkey 2022 Yarışması (Anketli-Fotolu)

Miss Turkey 2022 Yarışması

• 3. Derya Çetinkaya

Oy: 0 0,0%
  • 8. Selin Erberk Gurdikyan

• 12. Tuana Kurt

• 14. Sude Tanyıldız

• Kullanılan toplam oy
    77

5. Aleyna Şirin​

5. Aleyna Şirin

arkadaşlar özür dilerim

15-20 arası oylama için link vermedim.

ankete ekledim ama linke tıklanmıyormuş. Lütfen çekinmeden, oyunuzu güzelce kullanınn..

maşallahh sizlereee

Arkadaşlar bunlar bu kamera lenslerinde çirkin çıkıyorlar, yakından görseniz hepsi allahuekber dağları gibi.

Ben bir kere yalovadayken bunlardan birini gördüm aklım gotume kacti kizfl da 10. Mu ne olmuştu yani guya vasatti.

Hala unutamıyorum onu

Arkadaşlar bunlar bu kamera lenslerinde çirkin çıkıyorlar, yakından görseniz hepsi allahuekber dağları gibi.

Ben bir kere yalovadayken bunlardan birini gördüm aklım gotume kacti kizfl da 10. Mu ne olmuştu yani guya vasatti.

Hala unutamıyorum onu
öyle zaten yaw. şurda paylaşılan kızlardan en az 5 6 tanesi çok iyi. beğenmeyen neyini beğenmiyor pek anlamıyorum

Bunlar böyle değişik bir auralari var peri kizi görmüş gibi oluyorsun, en azından benim tecrubem öyleydi cok değişik bir sey.

Aaa bunlar nasil miss turkeye girmis dersin fotoda gercekte görünce vay anasini arvadini oluyor

Bunlar böyle değişik bir auralari var peri kizi görmüş gibi oluyorsun, en azından benim tecrubem öyleydi cok değişik bir sey.

Aaa bunlar nasil miss turkeye girmis dersin fotoda gercekte görünce vay anasini arvadini oluyor
bundan 6-7 yıl evvel maslakta bir emlak ofisinde çalışıyordum(dayımların) oraya gelip giden tipler arasında ajanstan mankenler oluyordu. onlar bile korkunç güzeldi bunları düşünemiyorum.

işyeri + ünidekiler(vakif üniversitesi) yüzünden 2 ayda kafayı yemiştim. aynaya bakıyorum 2 karış sakallı mağara kaçkını bir genco kızlara bakıyorum dünya güzeli bir içim su hepsi :/

bundan 6-7 yıl evvel maslakta bir emlak ofisinde çalışıyordum(dayımların) oraya gelip giden tipler arasında ajanstan mankenler oluyordu. onlar bile korkunç güzeldi bunları düşünemiyorum. işyerim maslak okul vakif üniversitesi bense 2 karış sakallı mağara kaçkını. 2 ayda kafayı yemiştim aradaki uçurum yüzünden
hangi okul yaw mef mi beykent mi

Öyle "ulan ne karılar var beee!!" dedirtecek cinsten birini göremedim açıkçası ama Berfin bir tık daha iyi gibi.

Geri
Üst Alt