Yekta Kumanova
Cezalı
- 15 Kasım 2009
- 2.906
- 0
- 1.146
Adam Rihanna'ya hallenmiş.![]()
Haha en sona soylicedim rihanna diye
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Adam Rihanna'ya hallenmiş.![]()
Haha en sona soylicedim rihanna diyehadi reis bir formul bulalim amerikaya gidecek maddi manevi durumum var ama sadece okadar gerisi senin gibi kamasutra savascisina kalmis
![]()
Olm dün Alman olsaydın trene katılırdın ha. Kendini araya kamu kullanımına sunmuş.
iste o cömertligi benimde özgüvenimi artiriyor kamuoyu da sansosyenel bir olaya imza atmak icin belki bana sans verir flash flashh rihanna turk hayraninin hayallerine kavusturdu... ilk aciklama rihanna: beni gercekten ictenlikle istiyodu samimi ve tatli biriydi ilk basta dusunmemistim ama ilk ve sonkez olarak bi hayranima boyle bir hediye vermek istedim pisman degilim ama tabiki her hayraninla yatacagim anlamina gelmez... olacak reis olacak![]()
Empak o kadar şey yazmışsın da en mühim kısım olan tanışmaya, ilk intibaya fazla değinmemişsin.
Bi festivalde falan ABD dışında yakalayacan Yekta.![]()
Bi bakayim hangi ulkelerde programi varama olaya nasil giris yapicam ? Selfie bahanesivile direk dudaklara yapissam o bile yeter
tabi korumalari patates eder sonra ayri
![]()
Bi bakayim hangi ulkelerde programi varama olaya nasil giris yapicam ? Selfie bahanesivile direk dudaklara yapissam o bile yeter
tabi korumalari patates eder sonra ayri
![]()
Türk dedigin koruma moruma dinlemez
.....:rugby:
---|---
.........|
......../\
Reis sende hep yerel mahalli seylerde tavsiye veriyon biz burda devler liginden bahsediyoz yokmu bir yolu yordami![]()

Ulan öyle bir yolum yordamım olsa ben çökerim sana ne taktik verecem.![]()
almana veriyonda turkemi vermiyon ulan rihanna