gsc podcast

Umut Gül

GalataSarayı Efendileri
GalataSarayı Efendileri
yakın zamanda kurulmasını istediğim bir oluşum.malum devir podcast devri.bizim de burada kemik bir kitlemiz var.eğlenceli olur gibi.tabi uğraşmak lazım.

Mesela hafta boyunca forumda konusu açılan haberler değerlendirilir, takımın o haftaki performansı değerlendirilir veya farklı etkinlikler eklenebilir eğlenceli ve bilgilendirici olabilir.

aslinda bigo da felan fena olmayan seydir. ama denildigi gibi bir moderatör secip o nun da hep zamani olmali. konuklar 4-5 kisi degisse de olur (tabi en güzeli 1 moderatör + 3 kalici ekip olup, digerleri de guest olarak)

aslinda bigo da felan fena olmayan seydir. ama denildigi gibi bir moderatör secip o nun da hep zamani olmali. konuklar 4-5 kisi degisse de olur (tabi en güzeli 1 moderatör + 3 kalici ekip olup, digerleri de guest olarak)

Bigo sakat yav :D bir indirdim bir ara saçma sapan bildirimler falan geliyor.

twitter'da zor is ya. GSC twitter hesabi var da tek kisilik olur o da, kisisel hesaplarimiz ile katiliriz . Youtube nasil gelir bilemem.

twitter olmaz da youtube olur.Ama ben canlı yayın harici podcast gibi dusundum.Yayını yap sonra spotify ya da soundclouda at hesabı

Geri
Üst Alt