Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Rahmi Yarro Aslan diye ihtab etmelerini isterdim''Yorumu tercüme edilen forum üyelerimizin tam listesi ise şöyle:
Rahmi Y.Aslan mahlaslı Yarro, Nuri Aslantas, Ahmed Arif Kesen, Kadir Ari, Keramettin TANRIVERDi, Can BÜYÜK, Tarik Aslan, Sinan Bilgin (2.çeviride adı Sinan Biligin olarak yazılmış), Mehmet Sesen, Cem Kaya, Yiğit Karagöz ve Arif Çelik. ''
![]()
sana da bir site açalımBu arada aman sayfa ne kadar buyukmus yav unlu oldum cvime yaziyorum hemen
Inoprosport.ru (@inoprosportru) | Twitter
alagazinasports.rusana da bir site açalım
sportsyar.ro
Tweetleri hiç etkileşim almamasına rağmen pest etmeden paylaşmaya devam eden koca yürekli 1 sayfa2013'den beri faal bir twitter hesabının 95 takipçisi olması gerçekten büyük başarı.![]()
instagramdami yasakkkkkRusyada twitter yasak degil miydi
Kullanmadığım için soruyorum, şimdi her isteyen üye dahi olmasa senin resimlerini görebiliyor mu?
Kullanmadığım için soruyorum, şimdi her isteyen üye dahi olmasa senin resimlerini görebiliyor mu?
Yok.
Iki tür hesap sekli var. Biri acik, digeri kapali. Acik olan hesaplari takip etmeyenler bile görebiliyor. Kapali hesaplari takip edebilmek icin hesap sahibine takip etme istegi yolluyorsun. Kabul etmezse hic bir resmi göremiyorsun.
Hanım başımın etini yiyor.Hesabi gizli yaparsam sadece takipcilerim görur.suan gizli degil galiba

Hanım başımın etini yiyor.
Yine de yeterli değil, ret edildi.