Burak Karaduman
Büyük Kaptan
- 25 Haziran 2012
- 20.549
- 5.155
- 1.408

-ÖNCELİKLE HERKESE SELAMLAR !
-Sahnenin Türk Sinema-Dizi Tarihinden Olması Zorunludur .
-Katılma mesajınızı attıktan hemen sonra Sahne-Repliğinizi YouTube linki ile beraber bana ulaştırmalısınız.
-Böyle bir yarışmayı ilk defa oluşturmaktayız , Konsept olarak yarışma canlılığı olarak eurovisiona benzemektedir.İleride devam edersek yasaklı replik vs oluşturlacaktır.
-Yarışma İlerleme süreside Tıpkı Eurovision gibi olacaktır .
- Tek Amacımız Vakit öldürmek Eğlenmek , Deneriz denemenin hiçbir zararı yoktur yeterli katılım veya eğlenceli bi yarışma düzenlememiz halinde tarihin derinliklerinde yerini alacaktır 1 yarışma yapılarak .
- Yarışmamızda konsept olmayacaktır. Dizi-Sinema vs her şey ile katılımda bulunabilirsiniz
-Sahnenin dakikası MAX 7 Dakika Olmalıdır.
-------------
-En önemlisi Tabiki eleştiriye açığız ama film haznesi çok ama çok dar olan,filmin adını izlemedim sahnesinede bakmam onlarada puan vermem havasında olanlar rica ediyorum Katılmasın ,Rica ediyorum ...
-Ve ilk yarışmamız olduğu için mutlak suretle karşımıza engeller çıkacaktır
-Yukarıda Film-Dizi Haznesinden kastım ise Elbet izlemediğiniz film olacak ve bu filmi ilerde izleyeceğim şimdi bakamam havası oluşabilir .
-Bunlar Şuan önümüzde duran engeller yarışma ilerlerse devamlı olarak bu engelleri sizinde önerilerinizle aşacağımıza inanıyorum.
-------------
PUANLAMA: 10 Puan - 8 Puan - 6 Puan - 5 Puan - 3 Puan - 2 Puan - 1 Puan **** şeklinde olacaktır.
Playlist Telif Haklarından dolayı karmaşa oluşturmamak için Bir Youtube Linkinde 16sı bulunmayacaktır .
-Teker Teker Koyulacaktır . Bazılarının Sahne Kesiminde yine Telif Hakkı Probleminden ötürü Filmin Tamamı Atılacak Hangi Dakikalar Arasını İzlememiz Gerektiği Yazacaktır.
-Lütfen Videoları Tamamıyla izleyelim gereksiz yerlerde kapatmayalım Tamamının bitmesini bekleyelim ..
-----------
PUANLAMA 15.07.2014 Saat:18.00 Sularında Bitecektir,Bu Zamana Kadar Puanlamanızı Pm yoluyla Bana Ulaştırınız.
ÖDÜLLER
Yarışmayı kazanan üyemize 15 ÖDÜL PUANI + 100 like + 1 AYLIK TAG
Yarışmada ikinci olan üyemize 10 ÖDÜL PUANI + 75 like
Yarışmada üçüncü olan üyemize 5 ÖDÜL PUANI + 50 like
Bu YARIŞMADA ŞİKE YOKTUR ! Lobiye En Büyük Darbeyi İndiriyoruz ..
PLAYLİST
- Garip - Türk Filmi 26:45 - 31:30 arası
- Serseriler Krali - Ofsayt Osman
- Metin Oktay'dan Vefa Dersi
- Behzat Ç. - Barbaros : Sarılma duygusu
- Yaz Kızım 200 Torba Çimento
- Babam ve Oğlum-Unutulmaz Sahnesi
- Kemal Sunal - SEN GELME ULAN AYI !!
- Atma Ziya - Türk Sineması
- Eşkiya Filmi Unutulmaz Sahnelerden
- Ben Buraya Niye Çıkdım
- Banker Bilo (1980) Ilyas Salman Şener Şen 09.23-15.20 arası