GSC | Sahne-Replik Yarışması | Şampiyon Uğur İz !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kayıtlar Tamamlandı , ilginiz için Teşekkürler...

19:00 a Kadar Pm Yoluyla Bana Sahnenizi Yollamalısınız ..

Herkese Başarılar Diliyorum ..

İlk Mesaj Uplandı . Şike Yoktur . Lobiye en büyük darbeyi indireceğiz

Bisey eksik bu yarışmada

★★★》☆

ne sen öyle bişey yazdın ne ben gördüm.

bu yarışma temız bi yarışma olsun

haydaaa

GSC olarak biz, yarışmanın içine düştüğü bu karanlıktan bir an önce çıkarılması için tüm mercilerin, yarışmanın bir süre ertelenmesi kararı dahil, üzerlerine düşen tüm görevleri zaman kaybetmeden yerine getireceklerine ve kararın verilmesi için gerekli bilgi ve delillerin Adminlerimize ivedilikle iletilerek sürecin hızlandırılacağına inanıyoruz.

haydaaa

GSC olarak biz, yarışmanın içine düştüğü bu karanlıktan bir an önce çıkarılması için tüm mercilerin, yarışmanın bir süre ertelenmesi kararı dahil, üzerlerine düşen tüm görevleri zaman kaybetmeden yerine getireceklerine ve kararın verilmesi için gerekli bilgi ve delillerin Adminlerimize ivedilikle iletilerek sürecin hızlandırılacağına inanıyoruz.

olayı yönetıme bırakmayalım bu düzenbazların cezasını kendı ellerımızle verelım.

Yollamış bulunmaktayım, başarılar :cool:.

@Cenk Yelkenci , @Uğur İz , @Arif Ulu ,@Muhammet Nazım

Sahnelerini göndermeyin abilerim,Kardeşlerim .

Vakit 19:00 a Kadar Süreleri Var. Sıkboğaz etmek istemiyorum kesinlikle Sadece Haberiniz Olsun Diye

Herkese Tekrar Başarılar..Sahnelerin Tamamı Bittiğinde İlk Mesajda Sahneler Yer Alacaktır.

Müzikten Farkı Telif Hakkı Problemi Sıkca Önümüzde Engel olduğu İçin Size Maalesef Tek Youtube Linkinde Tüm Sahneleri Barındıran Bi Link Sunamayacağım . Teker Teker Yazcam 1- 2- 3- Şeklinde .. Şuanki Görüntü Bunu Gösteriyor

Su an disardayim eve gecince yollayabilirim

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk 2

Yolladım.Umarım daha önce biri yollamamıştır gönderdiğim filmi.

İnanılmaz sahneler var , İyiki yarışmıyorum puanlama yapamazdım sanırım.Biri Birinden Ayrılmaz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt