GSC | Sahne-Replik Yarışması | Şampiyon Uğur İz !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1.olan arkadaşımız @Uğur İz 'i tebrik ederim.Daha önce @Alpay Asma son anda 1.liği elimden almıştı Eurovision'da 15 yarışma boyunca gün yüzü göremedi.Mesajı almışsındır artık.

Ayrıca yarışmanın 3.sü @Emir KONYA ve @Osman Uzdu ikisinide tebrik ederim.

@Burak Pakdemir yarışma ve emeklerin için sanada teşekkür ederiz.Güzel bir yarışmaydı umarım devamı gelir.Sayıyı bu civarlarda tutun bu kadar kişi olması iyi

1.olan arkadaşımız @Uğur İz 'i tebrik ederim.Daha önce @Alpay Asma son anda 1.liği elimden almıştı Eurovision'da 15 yarışma boyunca gün yüzü göremedi.Mesajı almışsındır artık.

Ayrıca yarışmanın 3.sü @Emir KONYA ve @Osman Uzdu ikisinide tebrik ederim.

images

Emrah'ın bu açıklamasından sonra üst üste 3 Eurovision kazanmak farz oldu artık benim için.

Bir İtalyan özlü sözünde de dendiği gibi : ''Şimdi eskisinden daha hırslıyım.'' :D

Like resmi atacaktım olmadı 170-200 geldi en az :D

tapa

Hayırlı uğurlu olsun kardeşim. Güle güle kullan. Buarada bundan sonra sadece ödül yarışmacılara değil, yarışma yapanlara da verilmeli. Onca kafa patlatmanın, vakit harcamanın kazancı sadece 200-300 like olmamalı. Bundan sonra peşin olarak 500 like + 50 ödül puanı almadan şahsen ben yarışma falan yapmam. :cigara:

Hayırlı uğurlu olsun kardeşim. Güle güle kullan. Buarada bundan sonra sadece ödül yarışmacılara değil, yarışma yapanlara da verilmeli. Onca kafa patlatmanın, vakit harcamanın kazancı sadece 200-300 like olmamalı. Bundan sonra 500 like + 50 ödül puanı almadan şahsen ben yarışma falan yapmam. :cigara:

yap bi eurovision yarın karşim.

sana 1000 lıke tek basıma atarım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt