gsc şampiyonluk şarkısı (prod. kolpa kemal)

Evet Arkadaslar sampiyonluk yolunda GSC sampiyonluk sarkisi yaptim. Umarim begenirsiniz ve bu sarkiyi pazar aksami tek bir agizdan söyleriz

(LYRICS)

[Verse]
Murat Dumaza Oran sordum
büyük sıkıntı dedi
Mehmetogluna zemini sordum
Etli Ekmek yedi
Sergene Yıldızları sordum
Ünlü Astrolog Meral dedi
Ne olacak Cimbomum Konya deplasmani oy oy

Emre Zeytinli gergin
Hayri Cund düsünceli
Onurum endişeli
Keramettin nerdesin oy

Cihangir delirdi
Hakan Kuzu duygusal
Oral Sever gidip geliyor
Alper Admin hepimizi silecek

[Verse]
Murat Dumaza Oran sordum
büyük sıkıntı dedi
Mehmetogluna zemini sordum
Etli Ekmek yedi
Sergene Yıldızları sordum
Ünlü Astrolog Meral dedi

Senden son bir Şarkı istiyoruz
Emre Zeytinli'yi dehliyoruz
Senden son bir Şarkı istiyoruz

Prod. Kolpa Kemal Kürek
sanirim bu yuzden kaybettik

giris
:oops::oops::oops:
gelisme
🎶🎶🎶

sonuc

8781.jpg

ORDINARYUS EnrapturingCassetteTape869

Harika olmuş, zil sesi yaptım 👀😍 otobüslere metrolara beni ara yazdım ki, sürekli dinleyebileyim 👌 Bilhassa kalabalık alanlarda ısrarla telefonu açmadığımda herkes benden zil sesimi paylaşmamı istedi. Abartmak gibi olmasın ama İzmir in %50 si şuan bu zil sesinde, kemalim şarkısı kolpam şiiri özlüm 😍😍😍

Harika olmuş, zil sesi yaptım 👀😍 otobüslere metrolara beni ara yazdım ki, sürekli dinleyebileyim 👌 Bilhassa kalabalık alanlarda ısrarla telefonu açmadığımda herkes benden zil sesimi paylaşmamı istedi. Abartmak gibi olmasın ama İzmir in %50 si şuan bu zil sesinde, kemalim şarkısı kolpam şiiri özlüm 😍😍😍
Sen İzmir'de misin hangi mahalleyse söyle de oraya uğramayalım rahatsız herif :D

Emeğe saygı
İnternet sağ olsun

Gayımsı

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Part 1:

Part 2:

[instrumental]

[verse] Kalede efsanemiz Nando devleşir Defansımız Apokerim ile sertleşir Onun partneri Victor Nelsson Fiyat sorsan eder otuz milyon

[chorus] haydi kalk ayağa Gesece forum haydi haydi size sesleniyorum Okan hocam sokan hocam Koy Konyaya Kuşlara bu senden ricam

[verse] Orta sahada atom Karıncamız Partneri Kerem Ramiz dayımız Bitmeyen enerjisiyle Berkan Kutlu Oynar satranc dört boyutlu

[chorus] haydi kalk ayağa Gesece forum haydi haydi size sesleniyorum Okan hocam sokan hocam Koy Konyaya Kuşlara bu senden ricam

[verse] sağ tarafta Laz Bappemiz koşar Wilfred sinirlenip ellerini açar Merkezde Ciro'nun babası Mauro Emmanuel Icardi çektirir size aşk acısı

Geri
Üst Alt