GSC Tanışma Alanı

Cevap: GSCimbom Tanışma Alanı

Hoşgeldiniz Forumumuza :D

Selam arkadaşlar ben İstanbul'dan Arda

Konya'dan herkese selamlar ben Mustafa inş forumda keyifli sohbetler geçiririz

Yeni gelen bütün arkadaşlar ilk önce Hoşgeldiniz. Umarım GSCimbom Forum da iyi vakit geçirirsiniz. Sizlere önerim ilk önce ceza kurallarını okumanızdır...

Tekrardan Hoşgeldiniz...

İsim: Atakan

Soyisim: USLU

Meslek: Öğrenci

İlgi Alanım: Bilgisayar, SMF/vBulletin/WordPress, Galatasaray, Kurtlar Vadisi

Merhabalar.. :)

İsim:Mert

Soyisim:Varankaya

Meslek: Öğrenci

İsim: Samet

Soyad: Aydın

Neresinden: Samiyen / UA Eski Açık

Meslek: Bankacı

İlgi alanım: Galatasaray, Galatasaray & Galatasaray..

Cimbomumla başlarım güne, Lanet olsun sensiz geçen hergüne..

Hepinize selamlar..

Aramıza hoşgeldiniz. Biz de aynı dertten sevdalıyız... :)

İyi akşamlar dilerim öncelikle herkes iyidir inşallah. Şöyle bir bakındım selam çakabileceğim ilk mercinin burası olduğunu farkettim :D Burak'ın (Eren) ricasını kıramayıp katıldım GsCimbom'a yaklaşık 14 senedir Galatasaray'lıyım. 9 senedir çok fanatik Galatasaray'lıyım. Arda Turan gibi iddialıyım bu konuda :p 3 senedir futbolu, 7 aydır da diğer sporları yakından takip ediyorum. Sportif Cümleler'in de iki kurucu üyesinden biriyim.

Merhabalar (:

Hoşgeldiniz. Burak gibi sitede kalıcı olmanız dileğiyle.

İyi akşamlar dilerim öncelikle herkes iyidir inşallah. Şöyle bir bakındım selam çakabileceğim ilk mercinin burası olduğunu farkettim :D Burak'ın (Eren) ricasını kıramayıp katıldım GsCimbom'a yaklaşık 14 senedir Galatasaray'lıyım. 9 senedir çok fanatik Galatasaray'lıyım. Arda Turan gibi iddialıyım bu konuda :p 3 senedir futbolu, 7 aydır da diğer sporları yakından takip ediyorum. Sportif Cümleler'in de iki kurucu üyesinden biriyim.

Merhabalar (:
Bende tanıdım sizi bir yerden tanıdık geliyorsunuz :) Serap'a bende hoşgeldin diyorum, beklemiyordum üye olmanı.

Merhabalar (:

Hoşgeldin,her gün yazılarını ben ekliyorum foruma.:D

Geri
Üst Alt