GSC Tanışma Alanı

Vay be benimle aynı zamanlarda üye olan yaşıtlarımın çoğu şu an forumda aktif değil.

Yaşlandık

Ne kadar güzelmiş o yıllar
Şöyle ilk sayfalara göz gezdirdimde biraz herkes kendini ad soyad hobi fobi ilgi alanları vs seklinde tanıtmış
Simdi acsan su başlığı full goy goy yapılır.
Şuan bence forumda daha kültürlü bireyler var. O zaman ki ekiple kapissak yeneriz.
eğer inanmiyorsan bunu bir konu ile ispat ederim.

Ayrıca biz daha duyarliyiz o zmana kimse ulkenin gelecegini konusmazdi. Biz ise iktidari elestirir pozisyondayiz.. O zamanlar dolar 3 bile degildi simdi 36 olmuss peh. simdi birisi kalkip fobilerim sunlar dese agzina angry like butonunu sokariz.

Herkese selamlar,

Made in Lüleburgaz. Since 1987 🤓

Evliyim, bir tane kız çocuğum var ellerinizden öper.

Uzun yıllardır finans, bütçe, raporlama, konsalidasyon, controlling, audit, maliyet vb. işlerle meşgul olup sistemin çarkları arasındayım. Özgürlüğümüzü aylık bir bedel karşılığında satın alıyorlar ezcümle.

Rock, metal müzik türleri beraberinde edebiyat ki özellikle şiir iştahla takip ettiğim alanlar.

Babadan sarı kırmızı gördük başka takım nedir bilmem.

Buraya beni getiren Fenerbahçe nefretim.

Galatasaray için biraz daha ses yükseltmek istedim içimde kalmasın.

Sevgiler.

Herkese selamlar,

Made in Lüleburgaz. Since 1987 🤓

Evliyim, bir tane kız çocuğum var ellerinizden öper.

Uzun yıllardır finans, bütçe, raporlama, konsalidasyon, controlling, audit, maliyet vb. işlerle meşgul olup sistemin çarkları arasındayım. Özgürlüğümüzü aylık bir bedel karşılığında satın alıyorlar ezcümle.

Rock, metal müzik türleri beraberinde edebiyat ki özellikle şiir iştahla takip ettiğim alanlar.

Babadan sarı kırmızı gördük başka takım nedir bilmem.

Buraya beni getiren Fenerbahçe nefretim.

Galatasaray için biraz daha ses yükseltmek istedim içimde kalmasın.

Sevgiler.
Hoşgeldiniz Ulaş Bey

İyi forumlar dilerim

Emre

Altun

32 yaş

Gassalım efendim gassal

Tüm Galatasaray'lılara selam olsun

Emrah Bodur

39 yaş

Antalya

Ne mutlu Galatasaray'lıyım diyene.
Hoşgeldin Emrahcım. Forumda o kadar çok Emrah isimli üye var ki burada kendini hiç yabancı hissetmeyeceksin.

Soyadın Bodur olunca nedense ilgimi çekti. Ne bilim belki cücesindir (sakın yanlış anlama) boyun kısa olabilir mi? Boy kilo yazmadığın için sormak istedim.

Sana iyi forumlar dilerim

Geri
Üst Alt