GSC Tanışma Alanı

Hoş geldiniz Suphi Bey, umarım forumumuzdan memnun kalırsınız.

İsim: suphi

Soyad: acar

Meslek: Lojistik

İlgi Alanı: Futbol - Sinema vb.

Fenerliyim ve saygı çerçevesinde sohbet etmekle ilgileniyorum.
Herkese hayırlı forumlar.
Keramettin’in yakın arkadaşıyım.
Suphi öncelikle hoş geldin, maç zamanları yazılanları görmezden gelirsen ve kimseyi genel olarak tahrik etmezsen, çoğu kişi ile bu forumda iyi anlaşırsın maç zamanları birbirimizi bile yiyoruz. Sana iyi forumlar aramıza hoş geldin diyelim.

Yönetime tavsiyem Suphi sorun çıkarmazsa title açalım ona "Büyük Fenerli" , bağrımıza basalım :asd:
İyi anlaşalım cimbom forumunda bizimde fenerli arkadaşımız var diyelim :asd:

bir cebinde das kapital
bir cebinde kenevir tohumu
Das kapital italyan ve türk edebiyatındaki yankılarına vakıfım ama das kapital’ı hala baştan sona okuyamadım.
Eğer sayın alp memduh bir sonraki doğum günümde hediye ederse okurum.
Bu arada öğrenci arkadaşlardan das kapital mevcut olan kütüphane varsa öneri alırım.
Gerisi zaten doğru.
Öğrenmeyi severim. Sizi tanımaya geldim. Sizde hiçbir şeyi değiştirmeye gelmedim.
Hepinize saygım sonsuz.

Das kapital italyan ve türk edebiyatındaki yankılarına vakıfım ama das kapital’ı hala baştan sona okuyamadım.
Eğer sayın alp memduh bir sonraki doğum günümde hediye ederse okurum.
Bu arada öğrenci arkadaşlardan das kapital mevcut olan kütüphane varsa öneri alırım.
Gerisi zaten doğru.
Öğrenmeyi severim. Sizi tanımaya geldim. Sizde hiçbir şeyi değiştirmeye gelmedim.
Hepinize saygım sonsuz.
Das kapital?
İtalyan ve Türk edebiyatı?

Alakayı anlatın

İtalya’da Cesare pavese öncülerindendir. Ülkemizde ise Yaşar Kemal ve Orhan Kemal güzide değerlerimizdendir. İşçi sınıfının sömürüsünü dedem nenem diliyle anlatırlar. Öneririm…
Dostum das kapitalle bunların alakası nedir

kalender demir
meslek : kamuda memurum
evliyim 44 yaşındayım
ilgi alanım : yüzme , atıcılık , bilgisayar teknolojileri
takım : Galatasaraylıyım.

herkese iyi forumlar ....

Geri
Üst Alt