Sadri Baykam
Büyük Kaptan
- 12 Kasım 2015
- 26.753
- 26.553
- 1.988
İnsanlara saygılı ol
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İnsanlara saygılı ol
Avatarına bak oralBesiktasli uye eksigide var
Suph-i thinking...Hoşgelmedin yapay zeka Suphi
bir cebinde das kapitalSuph-i thinking...
bir cebinde das kapital
bir cebinde kenevir tohumu
Az önce bu başliğı kim ne zaman acmiş diye bakayim dedimBurda kendimizi tanıtabiliriz
İsim:Hakan
calısmıyorum
Suphi öncelikle hoş geldin, maç zamanları yazılanları görmezden gelirsen ve kimseyi genel olarak tahrik etmezsen, çoğu kişi ile bu forumda iyi anlaşırsın maç zamanları birbirimizi bile yiyoruz. Sana iyi forumlar aramıza hoş geldin diyelim.İsim: suphi
Soyad: acar
Meslek: Lojistik
İlgi Alanı: Futbol - Sinema vb.
Fenerliyim ve saygı çerçevesinde sohbet etmekle ilgileniyorum.
Herkese hayırlı forumlar.
Keramettin’in yakın arkadaşıyım.

Das kapital italyan ve türk edebiyatındaki yankılarına vakıfım ama das kapital’ı hala baştan sona okuyamadım.bir cebinde das kapital
bir cebinde kenevir tohumu
Das kapital?Das kapital italyan ve türk edebiyatındaki yankılarına vakıfım ama das kapital’ı hala baştan sona okuyamadım.
Eğer sayın alp memduh bir sonraki doğum günümde hediye ederse okurum.
Bu arada öğrenci arkadaşlardan das kapital mevcut olan kütüphane varsa öneri alırım.
Gerisi zaten doğru.
Öğrenmeyi severim. Sizi tanımaya geldim. Sizde hiçbir şeyi değiştirmeye gelmedim.
Hepinize saygım sonsuz.
İtalya’da Cesare pavese öncülerindendir. Ülkemizde ise Yaşar Kemal ve Orhan Kemal güzide değerlerimizdendir. İşçi sınıfının sömürüsünü dedem nenem diliyle anlatırlar. Öneririm…Das kapital?
İtalyan ve Türk edebiyatı?
Alakayı anlatın
Dostum das kapitalle bunların alakası nedirİtalya’da Cesare pavese öncülerindendir. Ülkemizde ise Yaşar Kemal ve Orhan Kemal güzide değerlerimizdendir. İşçi sınıfının sömürüsünü dedem nenem diliyle anlatırlar. Öneririm…
Marx insanın nasıl sömürüldüğünü anlatır. Yaşar Kemal bu sömürünün nasıl hissedildiğini anlatır. Pavese, bu sistemde yalnızlaşan insanı anlatır.Dostum das kapitalle bunların alakası nedir
ZeytinliZeka da olabilir acikcasi. ASMR masaj meraki var midir acabaHoşgelmedin yapay zeka Suphi
İtalya’da Cesare pavese öncülerindendir. Ülkemizde ise Yaşar Kemal ve Orhan Kemal güzide değerlerimizdendir. İşçi sınıfının sömürüsünü dedem nenem diliyle anlatırlar. Öneririm…
Sen iyi tamamlıyorsun zaten reis o eksiği bir de başka herife ne gerek var Emreyi foruma niye çagırmıyorsun yav watsaptan darlasana herifiBesiktasli uye eksigide var