GSC Tanışma Alanı

Cevap: GSCimbom Tanışma Alanı

A.S Hayri.Ben de Erim.Yarışmaya katılan herkese başarılar diler, önemli olan kazanmak değil katılma olduğunu belirtirim.

Selam arkadaşlar, Özlem ben. Hepinize hoş sohbetler... Taraftarlarımızın genel özelliği olan adil ve dürüstlüğün dışında eğlenceli oluşumuzun forumumuzda da belirgin şekilde anlaşılması, birkaç gündür ziyaretçi olarak gezinsem de üye olmam gerektiğini düşündürdü. Umarım bu seviyeyi koruyan arkadaşlarım gibi forumun çizgisini bozmayacak kalitede sarı ve kırmızıya yeni tadlar katabilirim. Herkesi tekrar selamlıyorum.) :tiphat:

Hoşgeldiniz Özlem Hn.

Selam herkese,

bayağı bir zamandır forumu takip ediyorum, artık bir bağımlılık yarattı :D

gerçekten çok kaliteli, süper bir platform olmuş, emeği geçen herkese büyük tebrikler ve teşekkürler.

Bende bir kendimi tanıtayım dedim: İsmim Özgür, Almanya'nın Stuttgart kentinde yaşıyorum ve 19 yaşındayım. Aynı zamanda burda üniversite öğrencisiyim.

Herkese hoş sohbetler diliyorum :)

Selam herkese,

gerçekten çok kaliteli, süper bir platform olmuş, emeği geçen herkese büyük tebrikler ve teşekkürler.

Bende bir kendimi tanıtayım dedim: İsmim Özgür, Almanya'nın Stuttgart kentinde yaşıyorum ve 19 yaşındayım. Aynı zamanda burda üniversite öğrencisiyim.

Hoşgeldiniz...

Selam herkese,

Hoşgeldin aramıza Özgür , umarım güzel zaman geçirirsin.

Yeni gelen herkes , hoşgeldiniz.

isim: Mert

Soyad:Camcıoğlu

meslek:ögrenci

takım:fenerbahçe

arkadaşlar ben fenerbahçeliyim benim amacım provake etmek değil sadece objektif olarak yorum yapmak ve seviyeli bir şekilde tartışmak için burdayım.

isim: Mert

Soyad:Camcıoğlu

meslek:ögrenci

takım:fenerbahçe

arkadaşlar ben fenerbahçeliyim benim amacım provake etmek değil sadece objektif olarak yorum yapmak ve seviyeli bir şekilde tartışmak için burdayım.

Hoşgeldin. Burası antu nun aksine çok seviyeli , objektif yorumlar olan bir forum. İnşallah sen diğer F.Bahçeli arkadaşlar gibi bizim aklımızda olumsuz yer edinmezsin.

Konular: 26,271, Mesajlar: 974,569, Üyeler: 5,994

Son kayıt olan üyemiz : tanem sivar Hoşgeldiniz.

Son 6.:)

İsim: ilker

Soyad: ÖZMÜŞ

Meslek: Mali Müşavir Stj.

İlgi Alanı: Galatasaray

Adım dilara soyadım ates doktorum 29 yaşındayım

ilgi alanım film izlemek vede Galatasaray :)

Yeni gelenlere hoşgeldiniz diyor, iyi forum geçirmelerini ümit ediyorum. :)

Forumumuzun taze üyeleri, hepiniz hoşgeldiniz. Umarım forumumuzda hoşça vakit geçirirsiniz.

Geri
Üst Alt