GSC Tanışma Alanı

Cevap: GSCimbom Tanışma Alanı

Ben 30 yasindayim, aslen mersin-tarsus'luyum ama 98 'den beri yurtdisindayim suanda ingilterede yasiyorum, evliyim ve bir kizim var 2.5 yasinda.. kendimi bildim bileli yani 23-24 senedir fanatik derecede GS'liyim.. tum renktaslarima saygilarimi sunuyorum :tiphat:

İngiltere'nin neresinden ağabey?

Sagolasin Emre

zaten iyi vakit gecirmemek,hele ki su son günlerde, mümkün mü !? ;o)))

Hepinize teker teker tsk. ediyorum,yalniz tek bir ricam var arkadaslar....

Su Hakan`in ardina koydugunuz -bey- kelimecigini rafa kaldirsak diyorum...:b5:

bu forumumuzda gercekten haberim yoktu, aylardir ultraslana uyelik icin ugrasiyordum, cok tesadufi forumumuza denk geldim.. ve hemen uye oldum 2 gun once ve girgir-samata'dan karnima agrilar girdi son 2 gundur sabahlara kadar cok eglendim..:D:D:D:D saolsun anadolunun son derbisinden sonra guzide klubumuz, baskani, taraftarlariyla bizleri bayagi bir eglendirdi.. onlara tesekkuru borc biliyorum..:asd::asd:

Ben 30 yasindayim, aslen mersin-tarsus'luyum ama 98 'den beri yurtdisindayim suanda ingilterede yasiyorum, evliyim ve bir kizim var 2.5 yasinda.. kendimi bildim bileli yani 23-24 senedir fanatik derecede GS'liyim.. tum renktaslarima saygilarimi sunuyorum :tiphat:

Hoşgeldiniz,iyi eğlenceler :)

Tüm yeni gelen arkadaşlara hoşgeldiniz diyor, forumumuzda iyi vakit geçirmelerini diliyorum. :)

Herkese hoşgeldin diyorum.Pişman olmayacaksınız eminim.:)

ben çoktandır burdayım ama tanışmamıştım:)

cenk savaş- 23 -ist tıp(çapa tıp) fak. 5. sınıf- istanbul

selam canlar:)

Selam Cenk okul nasıl gidiyor..? Yata yata geçiliyor diyorlar sizin okul hakkında..:D

evet eşşeği bağlasan mezun olur diyolar hatta çapa dinlenme tesisleri diyenler de yok değil:D ama bunlar ilk 2 sene için geçerli...klinikte adamın anasını ağlatıyolar...diğer tıp fakülteleri tus için rahat rahat çalışırken bizde intern ler sürünüyo :) şahsen kolayı buysa ben başka yerde mezun olamazdım sanırım:D

Isim: Yashar Hasanzade

Aslen Azerbaycanli

Ogrencilik yillarimiz da Istanbul'da gecti.:)

Yas:27

Hoşgeldin Yashar abi.

Hoşgeldiniz. :)

Hosbulduk arkadaslar, hepinize sicak karsilamadan oturu tesekkurler :)

Saygilar efem:)

Geri
Üst Alt