GSC Tanışma Alanı

Cevap: GSCimbom Tanışma Alanı

...selam herkese ben bu siteye yeni üye oldum..:) beni kabul ederseniz sevinirim...:)

...hoŞbulduk..bu arada benİ kabul ettİĞİnİz İÇİn Çok teŞekkÜr ederİm...:) :)

Merhaba arkadaşlar ismim Aydın yaş 22, İstanbul'dan katılıyorum. Katılma sebebim tamamen BAM tasarımları adlı topicdir :D 4 yıllık Açıköğretim okuyorum, onun dışında müzikle uğraşıyorum Hard ve Heavy dinliyorum daha çok kendi çalışmalarım filan da var amatörce :) ve kendimi bildim bileli gsliyim. Aranıza katılmaktan mutluluk duydum.

Merhaba arkadaşlar ismim Aydın yaş 22, aranıza İstanbul'dan katılıyorum. Katılma sebebim tamamen BAM tasarımları adlı topicdir :D 4 yıllık Açıköğretim

okuyorum, onun dışında müzikle uğraşıyorum Rock ve Heavy Metal tarzlarını dinliyorum daha çok kendi çalışmalarım filan da var amatörce :) ve kendimi bildim bileli gsliyim. Aranıza katılmaktan mutluluk duydum.

Katılmana vesile olduysam ne mutlu bana.Hoşgeldin :)

Merhaba arkadaşlar ismim Aydın yaş 22, aranıza İstanbul'dan katılıyorum. Katılma sebebim tamamen BAM tasarımları adlı topicdir :D 4 yıllık Açıköğretim

okuyorum, onun dışında müzikle uğraşıyorum Rock ve Heavy Metal tarzlarını dinliyorum daha çok kendi çalışmalarım filan da var amatörce :) ve kendimi bildim bileli gsliyim. Aranıza katılmaktan mutluluk duydum.

Hoşgeldin.

:)

Merhaba arkadaşlar ismim Aydın yaş 22, aranıza İstanbul'dan katılıyorum. Katılma sebebim tamamen BAM tasarımları adlı topicdir :D 4 yıllık Açıköğretim okuyorum, onun dışında müzikle uğraşıyorum Rock ve Heavy Metal tarzlarını dinliyorum daha çok kendi çalışmalarım filan da var amatörce :) ve kendimi bildim bileli gsliyim. Aranıza katılmaktan mutluluk duydum.

Buraya uğrayanlar genelde bir daha gözükmüyor forumda. Umarım kalıcı olursun. Hoşgeldin.

Merhaba arkadaşlar ismim Aydın yaş 22, aranıza İstanbul'dan katılıyorum. Katılma sebebim tamamen BAM tasarımları adlı topicdir :D 4 yıllık Açıköğretim okuyorum, onun dışında müzikle uğraşıyorum Rock ve Heavy Metal tarzlarını dinliyorum daha çok kendi çalışmalarım filan da var amatörce :) ve kendimi bildim bileli gsliyim. Aranıza katılmaktan mutluluk duydum.

Hoşgeldin, dostum. :)

Hoşgeldin, Aydın.

Hoşbulduk, hepinize teşekkürler renkdaşlar. :)

Aydın, yarışmaya katılıyor gibi yazmışsın :) Bu arada Müzik tarzını sevdim.

Tanis olmak isteyen var mi? Boyum 1.70. Beni anlayacak guzel bir bayan ariyorum. :asd:

Cümleten hoşgeldiniz arkadaşlar.

Geri
Üst Alt