Gamze Kılıç
Sarı Üye
- 2 Temmuz 2009
- 102
- 0
- 1.286
Cevap: GSCimbom Tanışma Alanı
teşekkür ederim
teşekkür ederim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İyi günler renkdaşlar,bende esin İzmirden,kardeşimin adıyla aldım hesabı,öğrenci ve bayan futbolcuyum![]()
Merhaba,geç gördüm.
Ben Okan.29 gözükse de hatamdan dolayı öyle gözüküyor.14 yaşındayım normalde.
İzmirliyim ve izmiri çok severim.Fanatik GS'liyim,GS nin iyi birini transfer etmesi ve maç kazanması beni çok mutlu ediyor.3 gazete ve 4 siteden GS'nin transferlerini takip ediyorum,düşünün artık..Rock ve Rap'i olağan üstü severim,fast food'cuyum.
3 Temmuz'dan sonra tatile gideceğim için netden uzak olsam da sonradan geri geleceğim.
Neyse kısa kesiyorum,Türkiyenin en büyük GS forumuna hoşgeldim!
iyi günler renkdaşlar,bende esin izmirden,kardeşimin adıyla aldım hesabı,öğrenci ve bayan futbolcuyum![]()
Neyse kısa kesiyorum,Türkiyenin en büyük GS forumuna hoşgeldim!
Tekrardan hoşgeldin Arthur![]()
Herkese yeniden Merhaba...
Merhaba, zira beni eskiler bilir. Bir süre ayrı kaldık, yaklaşık 1 yıl kadar. Yeniden birlikteyiz.
Yenilere eskilere selam.
Herkese yeniden Merhaba...
Merhaba, zira beni eskiler bilir. Bir süre ayrı kaldık, yaklaşık 1 yıl kadar. Yeniden birlikteyiz.
Yenilere eskilere selam.
Devam dostum devam
Teşekkürler, sen nasılsın ?
Barça'ya transfer ettik desene senide![]()
Dostum ben zaten Barçalıydım. Yaklaşık 12 senedir falanO zamanlar forumda bu kadar aktif değildim. Arada sırada mesaj yazıyodum. Malum sebepler.. Biliyosun
![]()
Edit: Bende iyiyim. Yardırmaya devam![]()
Dostum o zaman desene Dünya bir toz bulutuyken, sen Barçalıydın
Kurucunun Joan Gaspar Ç-Takma adıyla sen olduğunu düşünüyorum.