GSC Tanışma Alanı

Cevap: GSCimbom Tanışma Alanı

iyi günler renkdaşlar,bende esin izmirden,kardeşimin adıyla aldım hesabı,öğrenci ve bayan futbolcuyum:)

GSCimbom Ailesine hoşgeldiniz Arkadaşlar.:)

Not:Türkçemize özen gösterelim:)

Merhaba,geç gördüm.

Ben Okan.29 gözükse de hatamdan dolayı öyle gözüküyor.14 yaşındayım normalde. :D

İzmirliyim ve izmiri çok severim.Fanatik GS'liyim,GS nin iyi birini transfer etmesi ve maç kazanması beni çok mutlu ediyor.3 gazete ve 4 siteden GS'nin transferlerini takip ediyorum,düşünün artık.. :D Rock ve Rap'i olağan üstü severim,fast food'cuyum.

3 Temmuz'dan sonra tatile gideceğim için netden uzak olsam da sonradan geri geleceğim.

Neyse kısa kesiyorum,Türkiyenin en büyük GS forumuna hoşgeldim!

Merhaba,geç gördüm.

Ben Okan.29 gözükse de hatamdan dolayı öyle gözüküyor.14 yaşındayım normalde. :D

İzmirliyim ve izmiri çok severim.Fanatik GS'liyim,GS nin iyi birini transfer etmesi ve maç kazanması beni çok mutlu ediyor.3 gazete ve 4 siteden GS'nin transferlerini takip ediyorum,düşünün artık.. :D Rock ve Rap'i olağan üstü severim,fast food'cuyum.

3 Temmuz'dan sonra tatile gideceğim için netden uzak olsam da sonradan geri geleceğim.

Neyse kısa kesiyorum,Türkiyenin en büyük GS forumuna hoşgeldim!

evet hoşgeldin...

Bütün yeni gelen renkdaşlarım hepiniz hoş geldiniz ;).

Herkese yeniden Merhaba...

Merhaba, zira beni eskiler bilir. Bir süre ayrı kaldık, yaklaşık 1 yıl kadar. Yeniden birlikteyiz.

Yenilere eskilere selam.

Tekrardan hoşgeldin Arthur :)

Herkese yeniden Merhaba...

Merhaba, zira beni eskiler bilir. Bir süre ayrı kaldık, yaklaşık 1 yıl kadar. Yeniden birlikteyiz.

Yenilere eskilere selam.

Ooo Arthur hoş geldin. :) Nasılsın renktaş? Renkli yazmaya devam mı hala?:2aloh1:

Bu arada diğer arkadaşlarda hoş gelmişler,sefa getirmişler..

Devam dostum devam :D

Teşekkürler, sen nasılsın ?

Barça'ya transfer ettik desene senide
:)

Devam dostum devam :D

Teşekkürler, sen nasılsın ?

Barça'ya transfer ettik desene senide
:)

Dostum ben zaten Barçalıydım. Yaklaşık 12 senedir falan :D O zamanlar forumda bu kadar aktif değildim. Arada sırada mesaj yazıyodum. Malum sebepler.. Biliyosun ;)

Edit: Bende iyiyim. Yardırmaya devam :D

Dostum ben zaten Barçalıydım. Yaklaşık 12 senedir falan :D O zamanlar forumda bu kadar aktif değildim. Arada sırada mesaj yazıyodum. Malum sebepler.. Biliyosun ;)

Edit: Bende iyiyim. Yardırmaya devam :D

Dostum o zaman desene Dünya bir toz bulutuyken, sen Barçalıydın :D

Kurucunun Joan Gaspar Ç-Takma adıyla sen olduğunu düşünüyorum.

Geri
Üst Alt