GSC Tanışma Alanı

26 yasindayim , KHU Uluslararasi İliskiler mezunuyum. Arabam var ama Antalyada . İstanbulda toplu tasima taraftariyim :) Evli degilim ama evlilik hazirligi yapiyorum. Askerligimi Didim İlce J Komutanliginda yaptim. İlk macim 5-1 Fenerbahce kupa maciydi :)

Güzel...

Arabanı da getir ama. Olmaz öyle ayrı gayrı. Bir de Didim güzeldir. Evlilik için acele etme bu kadar. Kiracı mısın burada ?

Didim'in eski tadı kalmadı Emre be :(

Sent from my iPad using Tapatalk

egeruzy3.jpg

Bu da ben :) Yildiz Parkinda arkadasimin dugununden bir kare :) Dugunde Galatasaray agirlikli konsept vardi :)

Güzel...

Arabanı da getir ama. Olmaz öyle ayrı gayrı. Bir de Didim güzeldir. Evlilik için acele etme bu kadar. Kiracı mısın burada ?

Ailemin evi var istanbulda ama ben arkadasimla kaliyorum ozel bir kanalda editor ve guzel renkli bi hayatimiz var :) . Ama evlenip duzenli hayata gecmek istiyorum. Muhtemelen seneye evlenmis olurum :)

S.a

23 yaşındayım üniversite 3.sınıftayım.5 senelik bi mazim var forumda dönem dönem iş okul vs. gibi sebeblerle ayrı kalsamda.

Galatasaray en büyük aşkım.(yengeniz duymasın.;) )

Galatasaray ile yatıp kalkarım bu forumda takip ettiğim tek forum ve galatasaray taraftarı ile Galatasarayı ve gündemi takip etmek yorumlamak tartışmak çok güzel.

Hepinize iyi forumlar Galatasaraylı ahali.;)

S.a

23 yaşındayım üniversite 3.sınıftayım.5 senelik bi mazim var forumda dönem dönem iş okul vs. gibi sebeblerle ayrı kalsamda.

Galatasaray en büyük aşkım.(yengeniz duymasın.;) )

Galatasaray ile yatıp kalkarım bu forumda takip ettiğim tek forum ve galatasaray taraftarı ile Galatasarayı ve gündemi takip etmek yorumlamak tartışmak çok güzel.

Hepinize iyi forumlar Galatasaraylı ahali.;)

En sevdiğin yemek ?

Geri
Üst Alt