Aziz Yıldız
Berlin Panteri
- 22 Mayıs 2011
- 40.922
- 912
- 1.653
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ALMA La Scuola Internazionale di Cucina Italiana mezunuyum. dünya mutfağının coguna hakimim. iyi derecede 4 dil sahibiyim , teknolojiyi severim. steam üstünden payday2 ve dota2 oynarım. ama pardon bunları kızlar yapamaz dimiyani şimdi sana italyanca birsürü küfür etsem anlamayacaksın lütfen beni alıntılama.
Arkadaş hiç mi hatun görmediniz , inci sözlüğe döndü forum . Forumu eleştirince de olur olmaz şeylere ceza alıyorum . Sizin tanıdığınız kızlar nasıl bilmiyorum ama sizi teknoloji bilgisiyle gömecek çok kız olduğunu da hatırlatırım . Pc'yi , telefonu az kenara bırakıp dışarda da güzel bir hayat olduğunu hatırlayıp , farklı insanları da tanıyıp biraz sosyalleşsek bu tarz muhabbetler olmaz aslında .
arkadaşlar kızın başından çekilir misiniz bu ne hal boyle
Arkadaş hiç mi hatun görmediniz , inci sözlüğe döndü forum . Forumu eleştirince de olur olmaz şeylere ceza alıyorum . Sizin tanıdığınız kızlar nasıl bilmiyorum ama sizi teknoloji bilgisiyle gömecek çok kız olduğunu da hatırlatırım . Pc'yi , telefonu az kenara bırakıp dışarda da güzel bir hayat olduğunu hatırlayıp , farklı insanları da tanıyıp biraz sosyalleşsek bu tarz muhabbetler olmaz aslında .
Yılbaşına Taksimde mi girdin Nişantaşında mı kardeş
kölnde bir barda takıldık arkadaşlarla
şevki duymasın
kölnde bir barda takıldık arkadaşlarla
O Seda denilen üye de yok dünya genis aci, yok amsterdem, yok modernlik, yok esit haklilik ayaklari biraksin. Dün bi kelime söyledik saka ile karsik. Ve o bazilerin +18fantezisi ile bi niyet'de ile söylemedim. Ben kadinlara karsi cok mertimdir, ayrica cok modern ve liberalimdir. Türkiye'de yasamiyorum, ve bazi seyleri uzakdan görebiliyorum.
O bana söylese problem olmaz. veya bi erkek erkeye...noldu senin esit anlaysindan? haa yok kizlara farkli mi davranmasini istioyrusun...yani o esitlik haki dedigin gibi ayni degilmis. havalara bak, az önce de neyin ne oldugu anlasildigi. koca forumu ne hale sokdu.
Bitches de yazar, farkli seyler de yazar. Baska bi erkek üye ama yazsa, hemen tripler atilirdi, buna emin olabilirsiniz.
profilindeki resim gibi, köpeklik sende kalsin.
-bye-
Kardeş sen pek gurbetçiye benzemiyorsun ama haydi hayırlısı.![]()
Dün sende sahit oldun yaptiklarina,birde bizi abazaliklan,hosgörüsüzlüklen suclayanlar kendilerine baksinlar önce.
işin dalgasında herkes toplumsal mesaj vermeye ne gerek vardı şimdi?