- 27 Aralık 2008
- 21.858
- 1.447
- 1.983
kölnde okuyorum hemde calısıyorum yazları memlekete gidiyorum türkiyeye
Bilmiyorum benim içime öyle doğdu.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
.
-bye-
Neyse beyler biz özelden devam ediyoruz.İyi forumlar size.
Hocam IP İstanbul gözüküyor ne iş?![]()
Empati yaparsan sorun kalmaz Buğra . Seni rahatsız etmez miydi mesela ya da olay sadece forumda yazılması değil bu her yerde böyle . Ayrıca dün çok daha acayip şeyler yazıldı ve onlara da ''ne var bunda biz işin geyiğindeyiz'' deyip geçildi . Karşınızdaki kişinin ''ben bu durumdan rahatsız oluyorum'' diye ısrarla söylemesine rağmen hala devam ettirmek ne kadar doğru . Ben 2 3 sene önce forumda daha çok bayan üye olduğunu hatırlıyorum ama neden artık yazmadıklarını anladım .
Hocam IP İstanbul gözüküyor ne iş?![]()
Suan halamgildeyim istanbulda fatih bey
Bilmiyorum benim içime öyle doğdu.
Tamam oldu şimdi kesin gurbetçi bu arkadas![]()
bana yolladığın account dalgalarını arkadaşa yollama sakın![]()
Üyelerin gizledikleri bilgileri açığa çıkarmada bir numarasınız.
Sadece bir yönetici değil hepsi like toplama uğruna bunu yapıyor.
Sadece bu konuda değil ayrıca söylemim.
Bir çok kez rastladım buna.
Suan halamgildeyim istanbulda fatih bey
Sedat sen meseleyi bilmiyorsun kardesim,dün ve bugün kizlara yakismayan hareketlerde bulunuyor bu arkadas,beni kimse inandiramaz kiz olduguna.
Biraz önce ş ve ö harflerini kullanıyordun şimdi s ve o ya döndün nedense artık![]()
Ee bu da başlı başına bir olay o zaman moderasyon gereğini yapsın . Ne sebeple olursa olsun şu yapılanları haklı göstermez ben böyle düşünüyorum abi . Mesajları yazış tarzı ya da teknoloji bilgisinden cinsiyet analizi yapanlar var . Velev ki erkek ve hatta kız numarası yapan kuş , yine de yazılanlar foruma zarar veriyor ben bu açıdan bakıyorum . Ziyaretçi olarak giren biri şunları okuduktan sonra gelip buraya üye olmaz .
Üyelerin gizledikleri bilgileri açığa çıkarmada bir numarasınız.
Sadece bir yönetici değil hepsi like toplama uğruna bunu yapıyor.
Sadece bu konuda değil ayrıca söylemim.
Bir çok kez rastladım buna.