GSC Tanışma Alanı

Isim: Atakan Tokmak

Yer: Almanya

Insallah güzel vakit geciririz burada nelere dikkat etmem gerek istedigimi kafama göre yazabiliyorumuyum?
Argo kullanimina göz yumuluyormu? :D

Son düzenleme:
Yas: 20

Insallah güzel vakit geciririz burada nelere dikkat etmem gerek istedigimi kafama göre yazabiliyorumuyum?
Hoş geldin.

Saygı çerçevesinde her fikrini ifade etmekte özgürsün sadece futbol olarak değil her hangi bir konuda. Bir üyeye veya Galatasaray ile bağı olan isime argo vs kullanman hoş olmaz tabii eğer abartmazsan belli başlı şeyler kabul görülebilir sanıyorum.

Bu arada sana yeni üye olduğun için "kuş" olduğunu söyleyecek olanlar olacaktır tavsiyem değilsen cevap verme:D Bu sınavı geçersen "alamancı" sınavıyla karşılaşırsın bir gün illa orda ne yapman gerekir bilmem ama en azından yalnız değilsin.

Benden bu kadar, iyi forumlar.

Hoş geldin renktaş. Kuralları belirten bir mesaj almış olman gerekiyor, onu öylesine hazır text bir mesaj gibi değerlendirmemek gerekiyor zira forumda bu kurallar uygulanıyor ve bu kurallar sayesinde ilerliyor. Umarım iyi vakit geçirirsin.

Hoşgeldiniz sayın Tokmak, 24 saat içinde banlanacağınızı düşünüyorum, saygılar.

Sertan Gül
İzmir-Turkey
Yaş 15 Öğrenciyim
Galatasaray hakkında bilgilerime güveniyorum.

almancı kadromuz dolu renkdaş alisamiyen.net forumuna alalım seni

iyi geceler

Bunu birilerine sormayı düşünüyordum...GSC dan önce oraya üye olmuştum (2008-2009), seviyeli bir forumdu, belli başlı kişiler güzel paylaşımlar yapardı ama üye sayısı az olduğundan olsa gerek, mesaj akışı çok yavaştı...O zamanlar orası daha cazip geliyordu bana...Sonra 2 yıl kadar forumlar için pek zamanım olmadı, dönüştede buraya takılmaya başladım nedense?...Geçenlerde aklıma gelip açmaya çalışınca kulüp resmi sitesine yönlendiğini farkedip şaşırdım...Bilgin var mı ne zaman ve niçin böyle olduğu hakkında?...

(Ciddi cevap vermeyecekmişsin de dalgaya alacakmışsın gibi bir his oluştu tam gönderecekken ama yine de gönderiyorum mesajı, bilen başka biri de cevap verebilir, emek zayi olmasın maksat!:D...Yersiz bir his midir sence?:))

Bunu birilerine sormayı düşünüyordum...GSC dan önce oraya üye olmuştum (2008-2009), seviyeli bir forumdu, belli başlı kişiler güzel paylaşımlar yapardı ama üye sayısı az olduğundan olsa gerek, mesaj akışı çok yavaştı...O zamanlar orası daha cazip geliyordu bana...Sonra 2 yıl kadar forumlar için pek zamanım olmadı, dönüştede buraya takılmaya başladım nedense?...Geçenlerde aklıma gelip açmaya çalışınca kulüp resmi sitesine yönlendiğini farkedip şaşırdım...Bilgin var mı ne zaman ve niçin böyle olduğu hakkında?...

(Ciddi cevap vermeyecekmişsin de dalgaya alacakmışsın gibi bir his oluştu tam gönderecekken ama yine de gönderiyorum mesajı, bilen başka biri de cevap verebilir, emek zayi olmasın maksat!:D...Yersiz bir his midir sence?:))
alisamiyenin yıkılışıyla asy.net de internet hayatına son verdi renktaş

alisamiyen.net ünal aysal tarafından satın alındı.

[SUB]reklam icerikli mesaj[/SUB]

Moderatör tarafında düzenlendi:
Geri
Üst Alt