GSC Tanışma Alanı

Cevap: GSCimbom Tanışma Alanı

Yeni gelen tüm arkadaşlar,hoşgeldiniz :)

Name: Andreas (But my turkish friends called me Cüneyt)

Surname: Hagemann

From: Cologne, Germany :)

Profession: student (subject: business)

hobbies: sports (especially football) and to make party...

Selam arkadaşlar, ben emre, Kocaeli'de oturuyorum, 16 yaşındayım, ilgilendiğim alanlar futbol, basketbol, voleybol. Voleybol oynuyorum. Basketbol ara sıra. futbolu izlemeyi ve yorumlamayı çok seviyorum. İnş. güzel vakit geçiririz.

İsmim belli zaten:D

Ankara

öğrenciyim arkeoloji bölümü

21 yaşındayım

spor,bilgisayar ve konsol oyunları,internet, araba

Ben Mustafa Hasdeniz.Ağustos 2009 da foruma katıldım sanırsam.İyi bir Galatasaraylıyım.Galatasaray için ölürüm.Mersinin Anamur ilçesindenim ama doğduğumdan beri Mersin merkezde yaşıyorum.Rap le ilgileniyorum amatörce kayıtlarım var ve birçok kez rap partilerinde sahne aldım hatta Sansar Salvoyla aynı sahnede yer aldım:DBu kadar herkese saygılar sevgiler.

Ben Mustafa Hasdeniz.Ağustos 2009 da foruma katıldım sanırsam.İyi bir Galatasaraylıyım.Galatasaray için ölürüm.Mersinin Anamur ilçesindenim ama doğduğumdan beri Mersin merkezde yaşıyorum.Rap le ilgileniyorum amatörce kayıtlarım var ve birçok kez rap partilerinde sahne aldım hatta Sansar Salvoyla aynı sahnede yer aldım:DBu kadar herkese saygılar sevgiler.

Forumdaki diğer repçilere rakip çıktı güzel

Kapışırsınız birgün:evilsmile:

Berk KAVAK ile Diss atarsınız :) :cheeky-smiley-022:

Geri
Üst Alt