GSC Tanışma Alanı

İmamhatipten sevdiğim bir arkadaş

Forza üyesi

Ergin Ataman düşmanı ama olsun
OMG-GIF_2.gif

Sergen troll mü dersin :) Sergen'i severim ben. Temiz düzgün bir kardeşimizdir bence

Merhabalar,

Galatasaray'la ilgili bir sözlükte yazıyordum bir aralar, sonra bir gün öfkeme yenik düşerek yazmamam gereken şeyler yazdım ve sonuç olarak hesabım elimden alındı :)

Ben de sözlük defterini tümden kapatıp galatasaray'la ilgili forumlara üye olma kararı aldım.

İstanbul'da yaşıyorum, bilgisayar mühendisiyim.

Merhabalar,

Galatasaray'la ilgili bir sözlükte yazıyordum bir aralar, sonra bir gün öfkeme yenik düşerek yazmamam gereken şeyler yazdım ve sonuç olarak hesabım elimden alındı :)

Ben de sözlük defterini tümden kapatıp galatasaray'la ilgili forumlara üye olma kararı aldım.

GSC ailesine hoş geldiniz Ege bey :hat:.

Merhabalar,

hoşgeldin. hangi sözlükte yazıyordun? ve ne yazdın da hesabı elinden aldılar?

Ayrıntı verirsen hakkını araman için gerekli işlemleri yaparız.
Murat Urhan isimli avukat kardeşimiz ve İsmail Güldüren isimli bilişim uzmanı kardeşimiz sana yardımcı olacaklardır.

Ayrıntı verirsen hakkını araman için gerekli işlemleri yaparız.
Murat Urhan isimli avukat kardeşimiz ve İsmail Güldüren isimli bilişim uzmanı kardeşimiz sana yardımcı olacaklardır.

İlginiz için size ne kadar teşekkür etsem azdır ama, bu konuda %100 haksız benim :red:

Sinirlerime hakim olmam gerekirdi, olamadım.

Güzel bir foruma katıldım bu vesileyle, kalıcı olmayı temenni ediyorum burda :)

İlginiz için size ne kadar teşekkür etsem azdır ama, bu konuda %100 haksız benim :red:

Sinirlerime hakim olmam gerekirdi, olamadım.

Güzel bir foruma katıldım bu vesileyle, kalıcı olmayı temenni ediyorum burda :)

Hoşgeldin.
Gökhan Sancak , arkadaşa forumu gezdirir misin sana zahmet?

Geri
Üst Alt