- 3 Temmuz 2012
- 141.500
- 89.482
- 5.478
Hg trollere dikkat et burda sinirlerine hakim olman cok zor saglam dur
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Troller ile basa cikmak bizim isimiz ,bir olacagiz, diri olacagiz Gscyi ayakta tutacagiz .Seni lobilerine cekmek isteyenler olacak terimciler aysalcılar almancılar sarperin basını tuttugu troller ayrı bi grup, sivil yazarlara rahat vermezler pek.
İlginiz için size ne kadar teşekkür etsem azdır ama, bu konuda %100 haksız benim :red:
Sinirlerime hakim olmam gerekirdi, olamadım.
Güzel bir foruma katıldım bu vesileyle, kalıcı olmayı temenni ediyorum burda![]()
forum, forum değil ateş çemberi mübarek
Sayın adminim, Mert G. Veren'i nasıl unutursun?Ayrıntı verirsen hakkını araman için gerekli işlemleri yaparız.
Murat Urhan isimli avukat kardeşimiz ve İsmail Güldüren isimli bilişim uzmanı kardeşimiz sana yardımcı olacaklardır.
musap ben ümüt 15 20 gun cezalı uye forumunda takıldık. baştan musapla anlasamıyorduk fakat bi süre sonra orta yolu bulduk. isteklerimize ve ihtiyaclarımıza direnen ümüt ise 1 gecede yok edildi. aklı olan kolay kolay ceza yemez
Sn G.Veren Keramettin beyin ustalik eseridir.
Dağılın beyler yeni arkadaşı korkutmayın.
Cezalı forumunda üyelere nasıl iskence ettigini anlatsana
Herkese merhaba. ben Suat Koral
Herkese merhaba. ben Suat Koral
Refik ile tanistirmak lazim renkdasimiziSuat benim yakın arkadaşım liseden. Akıllı olmanızı tavsiye ederim ona karşı.