GSC Tanışma Alanı

Hg trollere dikkat et burda sinirlerine hakim olman cok zor saglam dur

Sent from my iPhone using Tapatalk

Seni lobilerine cekmek isteyenler olacak terimciler aysalcılar almancılar sarperin basını tuttugu troller ayrı bi grup, sivil yazarlara rahat vermezler pek.

Son düzenleme:
İlginiz için size ne kadar teşekkür etsem azdır ama, bu konuda %100 haksız benim :red:

Sinirlerime hakim olmam gerekirdi, olamadım.

Güzel bir foruma katıldım bu vesileyle, kalıcı olmayı temenni ediyorum burda :)

Hosgeldin renktas

sArpEr yildirim,sergen Zeren ve yigit karagöz'den uzak durmaya calis,kendileri forumun trolleri.

Iyi forumlar

forum, forum değil ateş çemberi mübarek

Geceleri cezalı forumunda olan olaydandan haberiniz yok daha. Amerikan hücreleri gibi 2 kişilik olan koguşlarda istediklerini alman için cok şey feda edebilirsin.. Cezalı duruma düşmemek önemli musap neden böyle sizce?

musap ben ümüt 15 20 gun cezalı uye forumunda takıldık. baştan musapla anlasamıyorduk fakat bi süre sonra orta yolu bulduk. isteklerimize ve ihtiyaclarımıza direnen ümüt ise 1 gecede yok edildi. aklı olan kolay kolay ceza yemez

İşte o yüzden Musap müge anlıya cıkarsa kimse sasırmasın

musap ben ümüt 15 20 gun cezalı uye forumunda takıldık. baştan musapla anlasamıyorduk fakat bi süre sonra orta yolu bulduk. isteklerimize ve ihtiyaclarımıza direnen ümüt ise 1 gecede yok edildi. aklı olan kolay kolay ceza yemez

Ümütü arda diye bi azrail kovalıyordu sanırsam gücü yetmedi en son sözleri hala kulagımda.. Şerefli beşikt..!!

Suat benim yakın arkadaşım liseden. Akıllı olmanızı tavsiye ederim ona karşı.

Geri
Üst Alt