GSC Teknik Direktör Yoklaması

Ersun Yanal
cuz fazla transfer yabamicaz. turk tobcularla dolu dakim.. ondan mutevellit bu esseklerden en cok verim alacag gisi yanal dir
bi forved alsak bide melo donse yether

ersun yanal felan gelmesin kendini yayıncı kuruluşta pazarlayan adamdan bir halt olmaz bence yabancı td yada terimin gelmesi

Basında son dönemde adı sıkça geçen ilgilendiğimiz hocalar bunlar eksik yada fazla varmı bilmiyorum benim gözüme çarpanlar bunlar daha doğrusu.

RUDİ GARCİA ( FRANSIZ ) -------- Romada yaptıkları genç oyuncularla oynamayı sevmesi gençleri yetiştirebilmesi değerli kılıyor.
JORGE SAMPAOLİ ( ARJANTİN )------- Şili milli takımıyla yaptıkları ortada.
LUCIEN FAVRE ( ALMAN )------------ Alman ekolünden daha önce çok nasibimizi aldık ve Favrede tam modern futbola uygun isim.
MARCELO BİELSA ( ARJANTİN )--------- Taktik dehası kurt hoca. Her şey var ama bizim yöneticilere katlanabilceğini sanmıyorum.
LUCESCU ( ROMANYA )------------ Bence TD olarak diilde Sportif Direktör olarak düşünmeliyiz ki son 5senede Shaktar'a getirip yüksek paralara sattığı oyuncular göz öününde.

Benim sıralamam Bielsa > Favre > Garcia > Sampaoli Lucescu'da bence Sportif Direktör olarak getirilmeli.

Sizin yorumlarınızı alim arkadaşlar hangisini istersiniz? neden onu istersiniz?

Ersun.

Sebepler:

- Hücum futbolu oynatması.

- Yerli teknik direktörlerin %90'ından farklı olması.

- Bilimsel antrenman metotlarına önem vermesi.

- Ülkeyi, ligi tanıma gibi bir derdi olmaması. (Kısa vadede başarıya en yakın hoca)

- Avrupa'da olmadığımız sezon tek kulvarda takımı rahatlıkla taşıyacak kapasitede olması.

- Hem yerli hem yabancı oyunculardan maksimum verim alma ihtimali olması.

- Yorumculuk kariyerinde GS'nin sorunlarını doğru tespit edip çözümler sunması.

- Sistemine uymayan ve uymamakta ısrar eden oyuncuların yerli veya yabancı olmasına bakmadan gerekeni yapması.

- FB kariyerinde takımın ağır abileriyle geçinememesi, onların düzenine uymaması.

Bize günü kurtaran değil üniversite okutacak bir yabancı lazım artık.

Dipnot:Yerlileri sevmem

Michael Laudrup

Sebebi yabancı ve boşta.Favre'a göre Türkiye'ye daha uygun bence.

Bize günü kurtaran değil üniversite okutacak bir yabancı lazım artık.

Dipnot:Yerlileri sevmem

Keşke şu cümleleri görmeseydim de aklımda hep hazır yabancı yerine yerliyi tercih eden bir renktaşım olarak kalsaydın.

Konuyu dağıtmamak için daha fazla bir şey söylemiyorum.

gents-coach-hein-vanhaezebrouck-reats-during-the-uefa-champions-h-picture-id500659296

Sayın hocam GSC ve takımımıza eksik olan mizahı getirecektir şüphesiz.

234632_16_9_large_581.jpg

morten olsen

sertdir, yasin ve lolcan gibileri direk sutlar

Avram-Grant-001.jpg

Yabancı teknik direktör gelecekse maceraya gerek yok.

Grant hocam kulübümüzü başarıya taşıyacaktır.

fikrinizi, zikrinize dondurmeyi dusunmez misiniz?

jürgen klopp

çünkü eşşeğin gözünden dolayı..

olmuyorsa.. o zaman ersun..

o da eşşeğin s.. pardon gözünden dolayı

klopp reyiz için detaylı analize gerek görmüyorum..

ersun için de burada yapılmışı var:

Ersun.

Sebepler:

- Hücum futbolu oynatması.

- Yerli teknik direktörlerin %90'ından farklı olması.

- Bilimsel antrenman metotlarına önem vermesi.

- Ülkeyi, ligi tanıma gibi bir derdi olmaması. (Kısa vadede başarıya en yakın hoca)

- Avrupa'da olmadığımız sezon tek kulvarda takımı rahatlıkla taşıyacak kapasitede olması.

- Hem yerli hem yabancı oyunculardan maksimum verim alma ihtimali olması.

- Yorumculuk kariyerinde GS'nin sorunlarını doğru tespit edip çözümler sunması.

- Sistemine uymayan ve uymamakta ısrar eden oyuncuların yerli veya yabancı olmasına bakmadan gerekeni yapması.

- FB kariyerinde takımın ağır abileriyle geçinememesi, onların düzenine uymaması.

Son düzenleme:
Hein vanhaezebrouck

Oyun anlayisi Turkiye ligine ve Galatasaray'a uygun bir hoca'dir kendisi

Tek bir soru isareti var oda belcika disinda takim calistirmamis olmasi

Geri
Üst Alt