GSC TT Organizasyonu | #BurasıGalatasarayAkhisarDeğil

3. Dünya savaşını çıkaracak potansiyele sahibiz :)

ÇapsızTransferİstemiyoruz gibi bir şey de yapılabilir. Mesaj doğru gitmeli. Sadece Sabri ve Bilal'e yapılan sözleşmeler değil, daha fazla konuda tepki var.

original-c5d2e870526efcb1a5952cfaf84b5d56.jpg

:asd22:

Şimdi yarın yeni bir hashtag yapmak lazım. ancak bu defa kişiyi değil kulübü ilgilendiren birşey olmalı
benim önerim
#GalatasarayaYildizlarYakisir

Ya zaten bu tepkiyi algılayacak adam bireysel olmadığını anlamayacak kadar mal olamaz boşverin gereksiz kuşları sesimizi duyurduk mu duyurduk.

Kardeşim bu kadar sert bi hashtag olmasa ilgi gelmeyecekti belki de bırak gayet iyi böyle.

Yok bro benim zaten ht'nin sertliğine itirazım yok. Sadece Galatasaray'da hırsız var olayını yanlış anlayabilirler diye demiştim. Mesela fb'liler yıllar önce Hagi'nin bir sözü üzerine siz zaten hırsızsınız gibi aklınca dalga geçtiklerini sanıyorlar ama bu dalga geçtikleri tweet'ler ve fotolar üst tarafta kalıyor ve olaydan habersiz Galatasaray'lıların hashtag'da fb'lilerin attığı tweet'leri görünce Galatasaray'da hırsızlık mı yaşandı gibi paranoyaklar yaşayabilir. Yoksa tabii hashtag'in sertliğine lafım yok hatta daha sert olsaydı diyorum ama daha etkili bir hashtag kullanılsaydı iyi olurdu sanki.

Şimdi yarın yeni bir hashtag yapmak lazım. ancak bu defa kişiyi değil kulübü ilgilendiren birşey olmalı
benim önerim
#GalatasarayaYildizlarYakisir

Bence fazla hafif kaçar. Ya ulan 5 dakikada yaptım sözleşmeyi diyor Allahım yarabbim babasının parasını veriyor sanki sıçıcam bu Cüneyt denen tecavüzcü tipli herife gıcık oldum. Lan bankadaki paranımı veriyorsun.

ee noldu yönetim,takım içi denge sağlandımı ?
Biz ne Dikdatörlere tahammül ederiz nede Aptallara, Burası Galatasaray Tek Sahibi TARAFTAR .

tam 2 yıldır tt mi Abd tt si yapıyordum o yüzden bunu görmedim. helal size dostlar renkdaşlar. :)

Geri
Üst Alt