GSC TT Organizasyonu | #BurasıGalatasarayAkhisarDeğil

bu cok iyi oldu yahu, umarim yarin bu ates sönmez

Dursun okadar mal bir adam ki suanda dusunuyordur hirsizvar yazarak ne demek istiyor taraftar.

Gec olmadan tepkilerimizi boyle gostermek cok onemliydi. Pes etmeden devam edilmeli. Onlar anliyana kadar

Sent from my SGH-I337M using Tapatalk

Arkadaşlar yarın için ve ertesi gün için iki önerim var bu ikisi mesajı ulaştırır

ilki #DursunHamzaogluISTIFA

#FutbolCahiliVizyonsuzTANMAN

Bence şu utkucan içinde birşey başlatmalı sen nasıl scoutsun arkadaş şu zamanda ucuza yetenekli 1 adam bile bulamadın mı yani.

GÜZEL HABER | Ali Naci Küçük: "Aydın Yılmaz'ın Galatasaray kariyeri sona ermiştir."

bizim etkimiz varmı acaba

Arkadaşlar bu kampanya ters etki etmesin. Adamların vizyonu ortada bu organizasyon sonrası bunlar hiç transfer yapmaz. İyice yanlış anlatmış oluruz. Yarından itibaren yapılacak olan transferler ile ilgili birşeyler yapmak lazım.

#hirsizsabri
#sahayaciktiginapismanedecegiz
#soyguncusariogluailesi
#komisyoncuhamzator
#defoldursun

bunlar da is gorur herholw

Tag listesinde bende 3. sırada gözüküyor.Bravo Gscimbom ailesine hakikaten tam içimizden geçenleri haykırdınız.

Ulan bula bula ben yokken mi yaptınız? Zaferi bi ben göremedim :D Neyseki 1. hala.

eğer bu tag daha önceden 1. sırada olsaydı emin olun sabri ye bu kadar paralar verilmezdi bilal gibi adamlar gelmezdi bence hergün yeni bir tag yapalım yoksa hamza,cüneyt,dursun üçlüsü batıracak kulübü

Açık ara 1.yiz

Bu arada denge dengeoglu hanginiz :))

t★p★t★p★

Geri
Üst Alt