GSC TT Organizasyonu | #BurasıGalatasarayAkhisarDeğil

Şu anda sponsorluk tagından sonra birinci sırada muhteşem bir olay yaşıyoruz.

Ağabey bu yönetimin abv, sen ben gibi adamları twitter kurdu ettiler 2 günde:D Daha dün hele kurban nereye basıyık tarzı sorular soruyorduk:D

Valla öyle, RT'nin retweet olduğunu bile öğrendim sen ne diyorsun :D

Senin twitter hesabının adı neydi ?

İş çok büyüdü. Kulüp açıklamasına kadar falan gidebilir. :)

Biz mi başlattık bunu? Kimin fikriydi?
Valla ben 3-4 alternatif TAG paylaştım sonra kimdi tam hatırlamıyorum berk olabilir cimbomdasoygunvar olsun dedi onu da paylaştım sonra GalatasaraydaHirsizVar bir anda patladı. Açıkçası dün fitili ateşleyen bizdik ama hakkını yemeyelim diş gruplardan biri GalatasaraydaHirsizVar ile iyi çıkış y sd pti biz de sağlam destek verdik

t★p★t★p★

#GalatasaraydaHirsizVar Taraftar şu söylemi TT yapıyorsa sabah GS yönetimi acil toplanıp, Bilal ve Sabri'nin sözleşmelerini gözden geçirmeli

Barış Dinçarslan
@barisdincarslan
1 sa.1 saat önce

Bir taraftar grubu ilk kez transfere bu kadar müdahil olduysa taraftara rağmen saçmalamaya devam edemezsiniz #GalatasaraydaHirsizVar

Barış Dinçarslan@barisdincarslan 58 dk.58 dakika önce
Bunlar genç, canavar gibi çocuklar. Futbolu da, futbolcuyu da, futbol yönetimini de alayınızdan iyi biliyorlar. Kibir yapmayın, dinleyin

Barış Dinçarslan@barisdincarslan 1 dk.1 dakika önce
GS taraftarı #GalatasaraydaHirsizVar tag'iyle 27 bin tweet attı ve resmen kulüp yönetime el koydu. Onlara rağmen böyle devam edemezsiniz

A Spor'dan Uğur çok iyi konuştu. Destek verdi bize.

Emek Ege bizim adımıza yalan söyledi not düşelim. Taraftar tepki gösterdi ama bir kısmıda jest olarak değerlendirdi diyor külli yalan başından sonuna okudum nerdeyse 1 tane o içerikte mesaj yoktu.

Bu tepkiler akılları başlarına toplanana kadar devam etmeli. Ben ŞL'de bir sezon daha rezillik yaşamak istemiyorum. Sabri'ye verdikleri parayı kim cebinden karşılıyorsa karşılasın gitsin adam gibi bir sağ bek alsınlar.

İşte takımın gidişatına böyle etki edilir, yönetim elbet bunları görecektir. Burada forumda birbirmiizi yemekle olmaz, sosyla medyada da gücümüzü arttırmalıyız. Ben en başından beri diyorum Twitter hesabımzı ne kadar güçlü tutarsak buradaki görüşleri de takıma o kadar kolay yansıtırız.

Ama 2 gündür TT yapmak için kıçını yırtan biri olarak bu zafer sırasında evde olmamak bitirdi beni :D

Geri
Üst Alt